Dünyadan Futbol Ronaldo diyeti yaptı! 'Sahada neredeyse ölüyordum'

Ronaldo diyeti yaptı! 'Sahada neredeyse ölüyordum'

01.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şimdilerde kariyerini Suudi Arabistan'da sürdüren dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo saha dışında da birçok futbolcunun idolü durumda. Tecrübeli futbolcunun yaşam standartları ise herkese uygun değil. İdolü olarak gördüğü Ronaldo hakkında genç futbolcudan olay bir itiraf geldi.

Ronaldo diyeti yaptı Sahada neredeyse ölüyordum

Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, özel yaşamı ve futbolculuğuyla birçok sporcuya ilham kaynağı olmuş durumda. Tecrübeli futbolcu son zamanlarda sık sık eleştirilse de hala genç futbolcuların idol aldığı bir isim olarak dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Haberin Devamı

BOKS MAÇINI YAKINDAN TAKİP ETTİ

Dünya Ağır Sıklet (WBC) eski şampiyonu Tyson Fury’nin kardeşi Tommy Fury ile eski bir Youtuber olan Jake Paul arasında Suudi Arabistan'ta yapılan maçı Cristiano Ronaldo da takip etti. Müsabaka öncesi Tyson Fury'nin kardeşinin kaybetmesi halinde, kişisel antrenörü olarak Arabistan'ta bırakacağını açıkladığı Portekizli futbolcu da boks efsanesi Mike Tyson'la birlikte maçı izledi.

Ronaldo diyeti yaptı Sahada neredeyse ölüyordum

HAT-TRİCK İLE DİKKAT ÇEKTİ

Suudi Arabistan Ligi'nde Al Nassr, deplasmanda dün Damac'ı 3-0 mağlup ettiği maçta Cristiano Ronaldo, hat-trick yaparak yine dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Her ne kadar Avrupa futbolundan uzakta da olsa tecrübeli futbolcu performansıyla yine adından söz ettirdi.

Haberin Devamı

'FIFA THE BEST'TE RONALDO'YA BÜYÜK ŞOK

Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.

Manchester United'dan ayrılmasının ardından Al-Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, 2007'den bu yana ilk kez yılın ilk 11'ine seçilmedi.

Ronaldo diyeti yaptı Sahada neredeyse ölüyordum

GENÇ FUTBOLCUDAN İTİRAF

Her ne kadar ödül töreninde Ronaldo ödül alamamış olsa da tecrübeli futbolcunun yaşam standartları ise herkese uygun değil. İdolü olarak gördüğü Ronaldo hakkında genç futbolcudan olay bir itiraf geldi.

RONALDO DİYETİNİ DENEDİ

Palmeiras'ın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Gabriel Menino, Cristiano Ronaldo'nun diyetini uyguladığını ancak işlerin iyi gitmediğini söyledi.

Menino, "Sürekli aynı kilodaydım, biraz daha kilo vermek ve daha fazla kas istedim. Kulübümün beslenme uzmanı Mirtes Sancanelli ile konuştum. Cristiano Ronaldo'nun diyetini uygulamak istediğimi dile getirdim." dedi.

Ronaldo diyeti yaptı Sahada neredeyse ölüyordum

DİYETİN AYRINTISINI AÇIKLADI

Genç oyuncu, "Kendi mevkimde üçüncü seçenektim ve işleri değiştirmeyi arzuluyordum. Diyete başladım. Aynı gün, mevkimdeki iki oyuncu sakatlandı. Diyet şuydu; kahvaltıda 1 yumurta ve gıda takviyesi, antrenmandan önce gıda takviyesi, öğle yemeğinde balık ve salata, öğleden sonra atıştırmalık olarak yine gıda takviyesi, akşam yemeğinde yine balık ve salata, yatmadan önce de daha fazla gıda takviyesi." diyerek sözlerini sürdürdü.

Haberin Devamı

'5 DAKİKA SONRA KOŞAMADIM'

Diyetin ikinci gününde maça çıktığını belirten Menino, "Maça ilk 11'de başlayacaktım. Çok istekliydim. Maç öncesi ısınmaya çıktım. 5 dakika sonra artık koşamadığımı fark ettim. 'Öleceğim' dedim. Dayanamadım, kendimi yere bıraktım. Teknik direktörüme oynayamayacağımı, beni değiştirmesi gerektiğini söyledim." dedi.

Bu sezon Palmeiras formasını 11 kez terleten Menino, 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar