Trabzonspor Son dakika haberi: Trabzonspor'dan Shakira ve Pique sürprizi

Son dakika haberi: Trabzonspor'dan Shakira ve Pique sürprizi

18.03.2022 - 18:09 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de rakiplerine fark atarak liderliğini devam ettiren Trabzonspor'da kurmaylar düğmeye bastı. Bordo-mavili idareciler, uzun yıllar unutulmayacak bir şampiyonluk kutlaması düzenlemek için harekete geçti. Shakira ve Pique'nin de kutlamalarda yer almasının planladığı ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberi: Trabzonspordan Shakira ve Pique sürprizi

Bordo-mavili kulüp adım adım yaklaştığı 8’inci şampiyonluğu, dillere destan, karnaval niteliğinde bir kutlama taçlandırmak istiyor. Şölen için özel bir ajansla anlaşan kurmaylar, kutlamaya, ulusal ve yerel bir çok sanatçı getirmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Shakira ve Pique düşünülüyor

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre şampiyonluk kutlamasının özel isimleri olarak ise dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira ve Barcelona formasını giyen eşi Gerard Pique düşünülüyor.

Son dakika haberi: Trabzonspordan Shakira ve Pique sürprizi

Teklife yanıtları bekleniyor

Trabzonspor’la daha önceden sıcak ilişkileri bulunan ikili, davete ‘evet’ derse girişimler resmileşecek. Akyazı Stadı’nı dolduran taraftarlar Shakira’nın şarkılarıyla coşacak.

Son dakika haberi: Trabzonspordan Shakira ve Pique sürprizi

Yönetim özel bir ajansla anlaştı

Süper Lig ’de 8. şampiyonluğuna çok yaklaşan Trabzonspor, kupa törenini unutulmayacak bir şölenle taçlandırmak istiyor. Yıllarca konuşulacak, karnaval niteliğinde yapılan şampiyonluk kutlamaları için yönetim özel bir ajansla anlaşma sağladı. Kutlamada, yerel ve Türkiye’nin çok tanınmış sanatçıları yer alacak.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Trabzonspordan Shakira ve Pique sürprizi

Shakira ve Pique davet edilecek

Gelen bilgilere göre, yönetimin anlaşma yaptığı ajans, dünyanın en sevilen pop sanatçılarından birisi olan Shakira’yı bu özel geceye getirmek istiyor. Shakira ile birlikte eşi olan Barcelona’nın dünya yıldızı stoperi Gerard Pique’nin de kutlamalara davet edileceği öğrenildi. İkili bu daveti kabul ederse, şampiyonluk kutlamalarının yapılacağı gece, Shakira şarkılarıyla Akyazı Stadı’nı dolduran bordo-mavili taraftarları coşturacak.

Son dakika haberi: Trabzonspordan Shakira ve Pique sürprizi

Trabzonspor'un forma tanıtımını beğenmişti

Hatırlanacağı gibi Gerard Pique 2019 yılında Trabzonspor’un forma tanıtımını çok beğenmiş, bordo-mavili kulüp de ünlü stoper ve eşi Shakira’ya forma göndermişti.

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, El Clasico'da Kozlarını Paylaşıyor

Yazarlar