Tatil 10 Mart Perşembe günü hangi okullar tatil?

10 Mart Perşembe günü hangi okullar tatil?

09.03.2011 - 12:06 | Son Güncellenme:

Gece boyunca devam eden kar yağışı sabah saatlerinde etkisini arttırdı. Karla birlikte etkili olan fırtınanın hızı zaman zaman 50 km. bulurken, evelerin çatıları bazı ana yollar ve ara sokaklar bembeyaz oldu.

10 Mart Perşembe günü hangi okullar tatil

OKULLARA KAR TATİLİ

Haberin Devamı

Bursa, Karaman, Ankara, Isparta, Çankırı, Kırıkkale, Burdur, Çorlu, Kastamonu'nun sahil kesimindeki İnebolu, Bozkurt, Küre'de bugün ve Çatalzeytin İlçesi'nde ise bugün ve yarın, Eskişehir'in Mihalıççık,Çifteler ve Mahmudiye ilçelerinde, Afyonkarahisar kent merkezi ile İhsaniye İlçesi'nde, Çanakkale'nin Bayramiç, Çan ve Yenice ilçelerinde, Denizli’nin Bekilli, Kale ve Çivril ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi.

Konya merkez ilçeleri Meram, Karatay ve Selçuklu’da eğitime 2 gün, Güneysınır İlçesi’nde de 1 gün ara verildi. Karaman’da da okullar 1 gün tatil edildi.

İstanbul'da son durum

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, İstanbul’da dün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışının bu akşam ve gece boyunca öncelikle Anadolu yakası, ardından da il genelinde kuvvetlenmesinin beklendiğini ifade ederek, kentteki kar yağışının yarın akşama kadar süreceğinin tahmin edildiğini belirtti.

Haberin Devamı

Samsun, Ordu ve Çorum’da da bazı ilçelerde eğitime ara verildi. Yurdu etkisi altına alan kar yağışı, Orta Karadeniz Bölgesi’nde hayatı felç etti. Samsun’da 109 köy yolu ulaşıma kapandı.

Salıpazarı, Ladik ve Alaçam ilçelerinde de yağış nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Ordu’da da kar yağışı nedeniyle 72 köy yolu kapanırken, Ünye, İkizce ve Çaybaşı’da bir gün, Akkuş’ta ise 2 gün okullar tatil edildi. Sinop’ta 150, Çorum’da ise 184 köy yolu kapandı. Çorum’un Sungurlu İlçesi’nde bir gün, Oğuzlar İlçesi’nde de 2 gün okullar tatil edildi. Amasya’da ise kapalı köy yolunun bulunmadığı belirtildi.

Akseski'de okullar tatil

Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren başkanlığında toplanan ilçe Hıfzıssıhha Kurulu da kar yağışı nedeniyle Akseki merkez, belde ve köylerindeki okulları yarın (perşembe) için bir gün süreyle tatil etti