Tatil Gümüldür Tabiat Parkı İzmir İlinde Nerede, Nasıl Gidilir? Giriş Ücreti Ve Adres Bilgileri

Gümüldür Tabiat Parkı İzmir İlinde Nerede, Nasıl Gidilir? Giriş Ücreti Ve Adres Bilgileri

25.09.2020 - 02:23 | Son Güncellenme:

Hem denizin keyfini çıkarmak hem de harika bir doğal yaşama şahitlik edebilmek için, Gümüldür Tabiat Parkı harika olanaklar sunuyor. O yüzden yaz ayları daha çok tercih edilen bölge her sene yoğun yerli ve yabancı turist akınına uğramaktadır. Peki, Gümüldür Tabiat Parkı İzmir ilinde nerede, nasıl gidilir? Giriş ücreti ve adres bilgileri.

Gümüldür Tabiat Parkı İzmir İlinde Nerede, Nasıl Gidilir Giriş Ücreti Ve Adres Bilgileri

Özel bir şirket tarafından kontrol edilerek hizmet veren Gümüldür Tabiat Parkı, Tarım ve orman bakanlığı fiyat tarifesi üzerinden eşsiz bir gün geçirme olanağı veriyor. Özellikle kamp kurma yerleri ve denize girme imkanı ile beraber, İzmir'in muhteşem iklimini yaşama olanağı tanımaktadır.

Gümüldür Tabiat Parkı İzmir İlinde Nerede?

Gümüldür Tabiat Parkı İzmir'in Menderes ilçesinde yer almaktadır. Daha detaylı söylemek gerekirse Menderes ilçesine bağlı olarak Gümüldür bölgesinde bulunuyor. Sabah saat 08.00’da başlamak suretiyle akşam 20.00’a kadar devam eden hizmet eşliğinde, ailenizle beraber harika bir gün geçirebilirsiniz. Kolay bir ulaşım imkanı sağlayan bölge, Menderes ilçesinden rahatlıkla geçiş olanağı tanımaktadır.

Gümüldür Tabiat Parkı’na Nasıl Gidilir?

Gümüldür tabiat Parkı'na bireysel araçlarınızla kolayca ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Menderes ilçesinden ve Gümüldür bölgesinden kalkan toplu taşıma araçları vasıtasıyla gün içerisinde rahatlıkla ulaşım gerçekleştirmek mümkün. Zira yoğun bir ilgi gördüğü için ve kolay ulaşım alanı bulunduğundan dolayı, belirli aralıklarla periyodik şekilde minibüsler çalışmaktadır.

Gümüldür Tabiat Parkı Giriş Ücreti

Özel bir şirket bünyesinde hizmet verdiğinden dolayı Gümüldür Tabiat Parkı girişi ücretlidir. Giriş ücretini ödemek suretiyle pek çok farklı olanaktan faydalanmanız mümkün. Bu konuda kişi başı 10 TL ödemek suretiyle giriş yapabilirsiniz. Bisikletle yine aynı fiyat üzerinden giriş yaparken, ATV ya da Motosiklet ile 20 TL giriş ücreti bulunuyor. Bireysel otomobil ile 30 TL, minibüs ile ise 90 TL giriş ücreti. 25 kişilik bir otobüs üzerinde 270 TL ödeyerek giriş yapabilirsiniz.

Gümüldür Tabiat Parkı Adres Bilgileri

Adres bilgilerini edinmek suretiyle Gümüldür tabiat parkına navigasyon vasıtasıyla gelmek mümkün. Bu doğrultuda net ve açık adresi olarak şu bilgi verilebilir;

Meryem Ana Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi no: 313 Gümüldür/Menderes/İzmir

Bu şekilde bölgeye ulaşım sağlamak suretiyle hem günlük harika bir gün geçirebilir hem de konaklama imkanı elde edebilirsiniz. Bu doğrultuda çadır 4 kişilik 55 TL üzerinden günlük olarak sunulmaktadır. Aynı zamanda yine karavan yeri 4 kişilik 55 TL şeklinde sunuluyor. Böylece harika bir doğal yaşam alanı sağlayan ve Denize girme imkanı da veren Gümüldür tabiat Parkını, dilediğiniz kadar değerlendirebilirsiniz.