Tatil Güvenli seyahat obilet.com'da!

Güvenli seyahat obilet.com'da!

09.06.2020 - 15:16 | Son Güncellenme:

Seyahat yasaklarının kalkmasıyla birlikte obilet.com önlemleriyle güvenli seyahate hazır mısın?

Güvenli seyahat obilet.comda

7/24 müşteri hizmetleri, güvenli ödeme, sıfır komisyon, iki dakika gibi kısa sürede bilet alma kolaylığı ve iptal edilen bilete kesintisiz iade gibi özellikleriyle ayda 8 milyondan fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapan Türkiye'nin en büyük otobüs bileti sitesi obilet.com, pandemi günlerinde aldığı önlemlerle de güvenli seyahatin adresi.

Haberin Devamı

Güvenli yolculuk

obilet.com'dan aldığınız biletlerle yapacağınız seyahatlerde her yolcuya ateş kontrolü yapılmakla kalmıyor yolcu ve personele maske takma zorunluluğu uygulanıyor. Düzenli dezenfekte edilen araçlarda 1+1 mesafeli oturma düzenine de özen gösteriliyor.

Güvenli ödeme

obilet.com'dan tüm otobüs bilet alımlarınızı ister evinizden, ister ofisinizden ya da dilerseniz cep telefonunuzdan kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

En seçkin otobüs firmalarını sizler için bir araya getiren obilet.com size tüm firmaların otobüs biletlerini sorgulama ve karşılaştırma imkanı sunar. Bu sayede bütçenize uygun otobüs biletini rahatlıkla bulabilir ve satın alabilirsiniz.

7/24 müşteri hizmetleri

Haberin Devamı

obilet.com ve obilet Mobil Uygulamaları üzerinden yapacağınız tüm işlemlerde müşteri hizmetleri 7/24 yanınızda. Bir tıkla Canlı Destek başlatabilir ve yardım alabilirsiniz.

obilet.com ayrıcalıkları Milliyet.com.tr'de!

Güvenli seyahat etmek isteyenler, obilet.com ayrıcalıklarından faydalanarak kolayca otobüs bileti almak isteyenler için obilet.com artık Milliyet.com.tr'de!