Tatil Hilton'da İstanbul manzarası eşliğinde iftar

Hilton'da İstanbul manzarası eşliğinde iftar

17.05.2018 - 14:15 | Son Güncellenme:

Hilton İstanbul Bosphorus, 11 ayın sultanı Ramazan ayını Bosphorus Terrace Restaurant’ın eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde sunulan açık büfe iftar yemeği ve hem Boğaz hem bahçe manzaralı Veranda Terrace’da servis ettiği iftar set menüsü ile taçlandıracak.

Hiltonda İstanbul manzarası eşliğinde iftar

İstanbul’un simgesi Taksim’e yürüme mesafesinde yer alan Hilton İstanbul Bosphorus, iftar yemeklerini lezzet şölenine dönüştürmek isteyen misafirleri için Ramazan ayında birbirinden özel seçenekler sunuyor. Boğaz manzarasına hakim Bosphorus Terrace Restaurant’da Türk ve Osmanlı mutfağının en güzel örneklerinin bulunduğu açık büfe iftar yemeği ve Boğaz manzarasının yanında bahçeleri gören konumuyla iç açan Veranda Terrace’da sunulan özel iftar set menüsü önce göze sonra mideye bayram ettirecek.

Haberin Devamı

Bosphorus Terrace Restaurant’ta açık büfe olarak sunulacak iftar yemeğinde zengin iftariyelik çeşitlerinden soğuk başlangıçlara, salatalardan çorbalara, kebap çeşitlerinden ızgara ve tava balık çeşitlerine kadar geniş bir seçki yer alacak. Baklavadan aşureye, sütlaçtan lokmaya kadar sunulan zengin çeşitler ise bu özel büfenin en tatlı dokunuşu olacak. Klasik Türk Müziği ezgileriyle Ramazan ruhunu doyasıya yaşatacak olan, alkolsüz içecekler ile çay ve kahve ikramının da dahil olduğu iftar büfesinin kişi başı fiyatı 145 TL.

Ramazan ayı boyunca Hilton İstanbul Bosphorus’un Veranda Terrace’ına iftar yemeğine gelen misafirleri ise Türk yemeklerinden oluşan özel bir iftar set menüsü bekleyecek. Alkolüz içecekleri ile çay ve kahve servisinin de dahil olduğu menünün kişi başı fiyatı 145 TL.

Haberin Devamı

Gruplara ve Çocuklara Özel İndirimler

Hilton İstanbul Bosphorus, kalabalık ve bol sohbetli iftar sofralarından vazgeçemeyen misafirlerini de unutmuyor. Otelin Boğaz manzarasına karşı yemek keyfi sunan restoranları Bosphorus Terrace ve Veranda Terrace 10 kişi ve üzeri grup olarak alınan iftar menülerinde %10 indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca çocuklu ailelerin yine her iki restorandan alacakları menülerde 0 - 6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar ise yüzde 50 indirim avantajından faydalanabiliyor.

Sahura Özel Oda Servisi

Hilton İstanbul Bosphorus’ta kahvaltı dahil konaklayan misafirler Ramazan ayı boyunca arzu ettikleri takdirde sabah kahvaltısını hiçbir ücret ödemeden sahur vaktinde alabilecek. Odaya servis edilen zengin çeşitliliğe sahip otelin Alakart Sahur menüsünün kişi başı fiyatı ise 90 TL.