Tatil İstanbul, Red Bull M.E.O. ile teknoloji turizminin başkenti oluyor

İstanbul, Red Bull M.E.O. ile teknoloji turizminin başkenti oluyor

02.04.2021 - 10:10 | Son Güncellenme:

Red Bull M.E.O. dünyanın en iyilerini belirlemek için İstanbul’u dijital arenaya taşıdı. 28 ülkenin en başarılı mobil oyuncuları, sanal İstanbul’un tarihi noktalarında oyun heyecanını bire bir yaşadı. İki haftalık festival tadındaki etkinliğin gerçekleştiği sanal İstanbul’da, Haydarpaşa Garı, Ortaköy, Galata Kulesi, dünyanın en eski ticaret merkezlerinden olan Kapalıçarşı, Sultanahmet Meydanı da hem oyuncular hem de izleyiciler tarafından evlerinin konforunda gezilebildi. Yıl boyunca açık olacak sanal İstanbul’u gezmek için RedBull.com/meo adresine girilebilir.

İstanbul, Red Bull M.E.O. ile teknoloji turizminin başkenti oluyor

Red Bull M.E.O. gerçekleşen dünya finaliyle İstanbul’un dünyaya tanıtılmasında rol oynadı. Sanal ortama aktarılan İstanbul’da gerçekleşen Red Bull M.E.O. Dünya Finali’nde hem dünyanın en iyileri oyuncuları yarıştı hem de katılımcılar evlerinin konforunda İstanbul’u gezmenin tadını çıkardı. PUBG MOBILE, Hearthstone ve Teamfight Tactics Mobil turnuvalarında her bir oyunun finali, İstanbul ile özdeşleşen ikonik noktalarda düzenlendi. PUBG MOBILE Finali sanal İstanbul’da oluşturulan sanal adada, Teamfigjht Tactics Finali sanal Ortaköy’de, Hearthstone Finali ise sanal Kapalıçarşı’da gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Red Bull M.E.O. Dünya Finali oyunseverler kadar izleyiciler içinde benzersiz bir deneyim sundu. İki haftalık bir gaming festivaline dönüşen organizasyon, içinde yer alacak bu finallerin dışında Galata Kulesi, Sultanahmet Meydanı gibi tarihi noktaların olduğu dijital tur ile de Türkiye’nin kültürel mirasının tanıtılmasına ve yaşatılmasına da katkı sağladı. Aynı zamanda heyecan verici canlı yayınların da yer aldığı sanal İstanbul sayesinde katılımcılar, İstanbul’un daha önce ev sahipliği yaptığı büyük organizasyonlarla bu kez dijital arenada yeniden buluştu. Red Bull M.E.O. Dünya finalleri için oluşturulan sanal İstanbul, yıl sonuna kadar gezilebilecek.

Red Bull M.E.O. şehri oyun alanına çevirmeye devam ediyor

Haberin Devamı

Red Bull M.E.O., Dünya Finalleri öncesi ve sırasında şehri oyun alanına çevirdi. Mobil oyunseverler, PUBG MOBILE ile özdeşleşmiş drop kutularını Instagram üzerinden aktif olan AR filtresi ile en yaratıcı ve eğlenceli şekilde şehrin dilediği noktasına indirdi. Her hafta en yaratıcı videoyu çeken ve belirtilen adımlarla Instagram hesabında paylaşan 3 oyunsever, sürpriz ödüllerin sahibi oldu. Halen devam eden bu eğlenceli deneyime katılmak için gerekli adımlara dair detaylı bilgi RedBull.com/ARmeo adresinde.