Tatil Marriott’ta Düğün Haftası..

Marriott’ta Düğün Haftası..

15.11.2012 - 16:23 | Son Güncellenme:

Bazen Bir Hafta Karar Vermeye Yeter...

Marriott’ta Düğün Haftası..

Açılışından bu yana Anadolu Yakası’nın en modern, ihtişamlı ve zarif düğünlerine imza atan Istanbul Marriott Hotel Asia, hayatınızın bu en özel gününü bir rüyaya çevirmek için sizleri bekliyor! 19-25 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Düğün Haftası’nda, Marriott’ta hayallerinizin nasıl gerçeğe dönüşeceğini görecek, bu haftaya özel avantajlardan yararlanabileceksiniz.

Hafta boyu 14:00-22:00 saatleri arası katılabileceğiniz organizasyonumuzda biz size hizmetlerimizi anlatırken, renkli sürprizlerle keyifli saatler geçireceksiniz. Üstelik Düğün Haftamız’da düğününüzü organize ederek Marriott’a özel ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz.

Bu hafta Marriott’a ‘Evet’ diyerek, size özel hazırlanmış cazip fiyatlı menülerimizden seçebilirsiniz. Ayrıca otelimiz bünyesinde bulunan Palestra Spa’dan tercihinize göre Romantik Çiftler Lokumu veya Cilt Bakımı hizmetlerinden birini alabilirsiniz. Aşk şehri Roma’da geçireceğiniz 3 romantik gece de bizden size hediye...

Istanbul Marriott Hotel Asia ekibi, deneyimleri ile bütünleşen çalışma prensibi, Türk ve uluslararası misafirperverliğin birleştiği rüya gibi bir düğünle, düşlerinizi gerçekleştirmek için sizleri bekliyor.

Bir Hafta Bizden, Bir Ömür Sizden...