Tatil Nikki Beach Türkiye'deki 2. yılını kutlayacak

Nikki Beach Türkiye'deki 2. yılını kutlayacak

22.05.2018 - 13:23 | Son Güncellenme:

Ege’nin turkuvaz sularında, Bodrum Yarımadası’nın güneyinde Torba bölgesi sahilinde yer alan Nikki Beach Bodrum’un denize sıfır konumu, tekne sahipleri için tasarlanmış özel iskeleleri, mavinin tüm tonlarını görebileceğiniz tertemiz deniziyle dikkat çekiyor.

Nikki Beach Türkiyedeki 2. yılını kutlayacak

Girişimci Jack Penrod tarafından “hayatı kutlama”mottosuyla yaratılan Nikki Beach konsepti, eğlenceyi yüksek enerji felsefesiyle üst düzey standartlarda, lüksle sunuyor. Miami’den Saint Tropez’e, Dubai’den Koh Samui’ye dünyanın dört bir yanındaki Nikki Beach’ler stil ve kaliteli eğlence arayanların ilk destinasyonu oluyor.Nikki Beach, dünya çapında en önemli ağırlama ve eğlence konsepti olarak bilinen, geniş ve konforlu güneş yatakları, detaylarda farklılaşan servisi, eşsiz tatlardan oluşan menüsü, lüks partileri ile Bodrum’daki misafirlerini şımartmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Dünyanın en ünlü ve dinamik beach club konsepti olan ve müzik, yemek, eğlence, moda, film ve sanat elementlerini bir araya getiren Nikki Beach, gelenekselleşmiş etkinlikleri ile eğlenceyi Bodrum’da bu yaz da hep dorukta tutmayı planlıyor. “Gün batımı” kutlamaları, “Ladies Tuesdays”, “Rose Fridays”, “Amazing Sundays”, “Deluxe havuz partileri” ve tüm dünyada heyecanla beklenen Nikki Beach “White Party” ile Bodrum’da fark yaratıyor. Ayrıca, sezon boyu hız kesmeden devam edecek canlı performansları, premium şampanya servisleri, Nikki Beach’in deneyimli barmenlerinin hazırladığı özel ve yaratıcı kokteylleri, Bodrum’un en iddialı Sushi ustalarının hazırladığı lezzetliSushi’ler Nikki Beach’e uğramanız için adeta çağırıyor.

Haberin Devamı

Nikki Beach Bodrum misafirlerine Beach Club, dış ve iç mekan restoran, havuz, havuz bar, sekizgen bar, VIP kabanalar, 2 katlı VIP teras, Nikki Beach lifestyle butik, konforlu şezlonglar ve bir VIP parti villası sunuyor. Masmavi deniz manzarasına nazır toplam yaklaşık 3000 metrekareye yayılan Nikki Beach Restaurant & Beach Club özel etkinliklerde 900 kişi, oturmalı olarak ise 600 kişiyi ağırlayabilecek şekilde tasarlandı.

Nikki Beach Türkiyedeki 2. yılını kutlayacak

Nikki Beach dünyada 20. Türkiye’de 2. yaşını White Party ile kutlayacak

Bundan tam 20 yıl önce “hayatı kutlamak” için Miami Beach Ocean Drive’da kurulan Nikki Beach, Türkiye’deki 2. yılını 21 Temmuz günü gerçekleştireceği White Party ile kutlayacak. Bodrum’da eğlence standartlarını yeniden belirleyen Nikki Beach, dünya çapında performanslar, hit müzikler ve sürpriz şovları ile hayatının her anını kutlamak isteyenler için unutulmaz bir gece yaşatacak.

Bodrum’un en “cool” butiği Nikki Beach Restaurant & Beach Club Lifestyle Butik

Nikki Beach Lifestyle Butik, genç tasarımcıların koleksiyonlarına yer veren, dekoratif objelerden aksesuarlara, plaj kıyafetlerinden tasarım çantalara uzanan alternatifleri ile Bodrum’un en ‘cool’ butiklerinden biri olma aday. Nikki Beach’in stil sahibi misafirleri için özenle dizayn edilmiş, göz alıcı ürünleriyle hem göze hem ruha hitap eden Nikki Beach Lifestyle Butik, yaz stilinizi tamamlayacak.