Teknoloji Oppo'dan oldukça ilginç bir telefon tasarımı geliyor

Oppo'dan oldukça ilginç bir telefon tasarımı geliyor

06.04.2021 - 10:57 | Son Güncellenme:

Oppo farklı telefon tasarımlarına yer veriyor. Yeni ortaya çıktığı kadarıyla Oppo, görünüşte kablolu şarjı destekleyen ancak şarj portu bulunmayan ve tamamen ekrandan oluşan bir telefon prototipine sahip görünüyor.

Oppodan oldukça ilginç bir telefon tasarımı geliyor

Çin merkezli telefon üreticisi olan Oppo, yepyeni bir prototip ile bizleri karşılıyor. Bu telefon yanlardan içi doğru katlanan ve görünüşte kablolu gibi duran ancak 'şarj portu' bulunmayan bir telefon üzerinde çalışıyor.

Haberin Devamı

Bu cihazda aynı zamanda kameraların ekrana ve gövdeye gizli şekilde tasarlandığı ve telefonun yüzeyinde ve arkasında pek bir çıkıntının bulunmayacağı belirtiliyor. 

Oppo'dan yine çılgın bir tasarım geliyor

Daha önce de normal telefonlardan farklı tasarımlarıyla bizleri karşılayan prototipler sunan Oppo, şimdi de Weibo tarafında yayımlanan bir haberle karşımıza çıkıyor. Digital Chat Station tarafından sızdırılan detaylarda, tuşsuz bir telefondan bahsediliyor. Öte yandan Xiaomi ve Vivo'nun yalnızca kablosuz şarj seçeneği sunan benzer prototiplerinin aksine, Oppo'nun sürümünün kablolu şarjı da içerdiği de söyleniyor.

Yapılan sızıntıda telefonun prototipinin cihazla tamamen entegre olan 'özel bir tasarımla' geleceği aktarılıyor. Görünüşe göre Oppo, gerçek bir şarj portuna ihtiyaç duymadan kablolu şarja izin veren tescilli bir şarj teknolojisiyle deney yapıyor. Belki de , iPhone 12 serisini şarj etmek için kullanılan MagSafe benzeri entegre bir şarj sistemi kullanan Apple'a gönderme de yapıyor olabilir.

Haberin Devamı

Bir diğer sızıntıda Oppo, telefonun ekran altı özçekim kamerasını kullanarak çentikli ve ekran delikli tasarıma yer vereceği söyleniyor. Arka kameralarını da gizleyeceği söylenen Oppo'nun bu konuda elektronik özel bir sisteme yer vereceği belirtiliyor. 

ANA GÖRSEL TEMSİLİDİR.