Tatil OutdoorFest Kilyos'ta başlıyor

OutdoorFest Kilyos'ta başlıyor

11.08.2021 - 12:53 | Son Güncellenme:

Outdoorsevlerin bir araya gelebileceği, farklı kulvarlarda birçok marka ürünlerinin tecrübe edilip satın alınabileceği, birbirinden keyifli aktivitelerin yer alacağı Türkiye'nin ilk Outdoor Yaşam ve Aktivite Festivali OutdoorFest’te herkes için bir aktivite var.

OutdoorFest Kilyosta başlıyor

OutdoorFest, doğa ve aktivite sever her insanın katılımının olduğu, aileleri, çocukları ve patili dostları ağırlayan, doğal yaşam, çevre bilinci, farklı deneyimler ve ekipmanların meraklısı her yaştan insanın katılımına uygun bir açık hava organizasyonu olarak büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

3-4-5 Eylül’deki festival programında; aktiviteler kategorisinde longboard yarışması, bushcraft kamp sohbetleri, enduro, bisiklet ve karavan sohbetleri düzenlenecek olup, oyunlar kategorisinde; longboard parkuru, zipline parkuru, tırmanış duvarı, slackline, airsoft, jenga ve chiboard alanı yer alacak. Atölyeler kategorisinde ise; karavan kullanımı, deri işlemeciliği, bisiklet kullanımı, kahve demleme, balkon bitkileri, sağlıklı beslenme, ilkyardım, buschcraft kampçılık ve çocuklara özel doğa ve tohum atölyeleri gerçekleştirilecek.

Festivalde ayrıca;

- Bushcraft Kamp Sohbetleri - Enduro Sohbetleri - Bisiklet Sohbetleri - Karavan Sohbetleri - Yarışmalar - Oyunlar  - Longboard Parkuru - Zipline Parkuru  - Karavan Kullanım Atölyesi  - Bisikleti Doğru Kullanım Atölyesi  - Kahve Demleme Atölyesi  - Balkon Bitkileri Atölyesi / Koçtaş - Sağlıklı Beslenme Atölyesi  - İlkyardım Atölyesi  - Bushcraft Kampçılık Atölyesi  - Çocuklara Doğa ve Tohum Atölyesi aktiviteleri de yer alacak.