Tatil Sevgilinize Çikolata Hediye Edin!

Sevgilinize Çikolata Hediye Edin!

11.01.2012 - 11:31 | Son Güncellenme:

Sevgilinize kendi yaptığınız çikolatayı hediye edin!

Sevgilinize Çikolata Hediye Edin

Türkiye'de ayrıcalıklı Spa keyfinin yaratıcısı Richmond Nua, göl manzaralı konumu ve huzurlu ortamı ile erken Sevgililer Günü kutlamaya hazırlanıyor.

11-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Çikolata Haftası kapsamında misafirler, haftaya özel olarak menüde ön plana çıkarılan çikolatalı lezzetlerin tadına varacak ve ücretsiz olarak düzenlenecek Çikolata Workshop'ına katılarak, sevgililerine kendi yaptıkları çikolataları hediye etme fırsatı bulacak!

Bu Sevgililer Günü'nde sevgilisine hediye verirken farklılığını konuşturmak isteyenler, Türkiye'nin ilk ve tek destinasyon Spa'sı Richmond Nua'da buluşuyor. Büyüleyici konumu, huzurlu ortamı ve Sudan gelen sağlıkla taçlanan Spa keyfini, 11-12 Şubat'a özel Çikolata Workshop'ı ve Cumartesi akşamı gerçekleşecek canlı müzik performansı ile birleştiren Nua, çiftleri çikolata tadında bir tatil keyfine davet ediyor.

Sevgililer Günü dolayısıyla misafirlere tadı damakta bırakan bir çikolata tecrübesi yaşatan Nua'da, çikolata yapım kursuna katılacak çiftler hem romantik bir paylaşım yaşıyor hem de 'aşkın lezzeti' çikolatayı tadıyor. Spa kültürünün Türkiye'deki yaratıcısı Richmond Nua, bu Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılmak isteyen tüm çiftleri romantik bir haftasonu yaşamaya davet ediyor.

Çikolata Haftası'nı Sapanca'nın huzurlu ortamında değerlendirecek misafirler için program detayları şu şekilde belirtiliyor:

Double oda fiyatı: 315