Tatil Yeryüzü Derneği Gönüllüler Arıyor

Yeryüzü Derneği Gönüllüler Arıyor

29.09.2014 - 10:20 | Son Güncellenme:

Ağustos başında başladığımız ekolojik ev atölyesi devam ediyor. 15 Günlük kesintisiz süren çalışmaların ardından, hafta sonları devam eden yapım, bayramda yine uzun soluklu bir atölyeye dönüşüyor.

Yeryüzü Derneği Gönüllüler Arıyor

Hiç ekolojik bir yapı atölyesine katıldınız mı ? Hem yeni deneyimler elde etmek, hem yeni arkadaşlarla tanışmak ve köy atmosferinde çalışmak için sonbaharda bir kapı aralıyoruz. Burcu Evi'ni kışa hazırlıyoruz.

Haberin Devamı

Önce ahşap taşıyıcılarını ve saman balyalarını dizdik, sonra çatısını kapatıp, kıl çadırla örttük. Özenle hazırladığımız toprak, su, saman karışımıyla üç kat dış sıvasını ellerimizle tamamladık. İç duvarlara yine kerpiç sıvasını yaptık. Sadece son kat eksik kaldı!

Bayramda iç sıvayı tamamlayıp, ahşap işlerine devam etmeyi planlıyoruz. Çatı arasına şirin iki oda açıyoruz. Sonbaharın serinliğinde, bir ekoköy deneyimi için, seni de bekliyoruz.

Katılım ücretsiz. Kararları her sabah oluşturduğumuz insan çemberinde yatay bir şekilde alıyoruz. Köy evinde, ahşap kulübemizde ya da çadırda konaklayabilirsin. Üç öğün yemeğimizi birlikte hazırlıyoruz. Yanına alacağın tek şey, öğrenmeye açık bir kalp.

Kayıt ve katılım için: iletisim@yeryuzudernegi.org ya da 216 388 11 73

Haberin Devamı

2-17 Ağustos atölye fotoğraf ve yorumlarına Yeryüzü Derneği web sayfasından görebilirsin.

Tarih:

1. Seçenek; 3 ya da 4 ekim geliş, 7 ekim ayrılış

2. Seçenek; 3 ya da 4 ekim geliş, 12 ekim ayrılış

Yeryüzü Ekoköyü Ailesi