Teknoloji 8 yaşındaki Fortnite oyuncusu 33 bin dolarlık anlaşma imzaladı!

8 yaşındaki Fortnite oyuncusu 33 bin dolarlık anlaşma imzaladı!

04.03.2021 - 13:07 | Son Güncellenme:

Günümüzde her yaş grubunu kendine bağlayan oyunlar, özellikle salgın döneminde daha da popüler hale geldi. İnsanlar mobil oyunları, konsol ve bilgisayar oyunlarını çok daha fazla oynadı ve popüler oyunlar da daha popüler oldu. Fortnite bu noktada popüler bir oyun ve yeni bir haberle gündeme geldi. 8 yaşındaki Fortnite oyuncusu 33 bin dolarlık anlaşma imzaladı ve oyun gündeminde bomba etkisi yarattı.

8 yaşındaki Fortnite oyuncusu 33 bin dolarlık anlaşma imzaladı

Mobil oyun tarafında bazı sorunlar yaşayan ancak sonrasında toparlayan Fortnite, yeni bir haberle gündeme geldi. 8 yaşındaki Joseph 'Gosu' Deen yaptığı yeni bir anlaşma ile  gündeme geldi. 4 yaşından beri Fortnite oynayan ve yıllar içinde kendisini oldukça geliştiren genç oyuncu, imzaladığı anlaşmayla dünyanın en genç profesyonel ikinci oyuncusu oldu. Espor organizasyonları düzenleyen Team 33 Fortnite oyuncusu Deen için 33 bin dolarlık bir anlaşma teklif etti. Bu teklifi kabul eden oyuncu resmi olarak anlaşmaya imza atmış oldu.

Haberin Devamı

Geçen yıl Team 33 radarına giren genç Fortnite oyuncusu, oyunculuk maharetlerini göstermişti. BBC’de yer alan haberdeki röportaja göre oyuncu profesyonel espor oyuncusu olmak istediğini söylese de etrafındaki hiç kimsenin onu ciddiye almamış. Anlaşma imzaladıktan sonra ciddiye alındığını söyleyen oyuncu,  Fortnite tarihindeki en genç profesyonel oyuncu olmaya da hak kazanmış oluyor.

İlerleyen süreçte Joseph, Fortnite Dünya Kupası Şampiyonu Kyle ‘Bugha’ Giersdorf'un izinden gitmek istiyor