TeknolojiAcer, Yeni Tabletinde Tam 4 Hoparlöre Yer Verecek

Acer, Yeni Tabletinde Tam 4 Hoparlöre Yer Verecek

14.04.2016 - 16:16 | Son Güncellenme:

Deneyimli bilgisayar üreticisi Acer, yeni tabletinde yüksek ses çıkışı isteyen kullanıcıların isteklerini karşılamış olacak…

Acer, Yeni Tabletinde Tam 4 Hoparlöre Yer Verecek

Son yıllarda satışa sunduğu bilgisayar modelleri ile birlikte sektörün iddialı firmalarından biri haline gelen Acer, bildiğiniz üzere bir yandan da tablet üreten bir şirket. Bu zamana kadar birbirinden dayanıklı ve güçlü modellere imza atmış olan firma, şimdilerde duyurduğu yeni tablet modeli ile bir anda gözleri üzerine çekmeyi başardı. Zira firmanın geliştirdiği yeni tablet, tam 4 adet hoparlöre sahip. Bu sayede yüksek tonda ses çıkışını destekleyen cihaz, minimal boyutta olan bir tüketici ürünü olmasına rağmen beklenenden çok daha iyi ses çıkışı sağlayabilecek.

Haberin Devamı

Apple tarafından geliştirilen büyük ekranlı tablet modeli olan iPad Pro, hali hazırda 4 adet hoparlöre sahip bir tablet. Bu konuda benzerlik gösterecek olan Acer, Iconia Tab 10 adını verdiği yeni ürününde DTS-HD Premium Sound teknolojisini 4 adet hoparlör ile buluşturarak oldukça güçlü ve kaliteli ses çıkışı elde etmiş olacak.

10 inç büyüklüğünde bir ekran ile birlikte gelen Iconia Tab 10, Full HD IPS panele sahip. Bunun dışında MediaTek tarafından üretilen işlemciden gücünü alacak olan tablette 2 GB RAM ve 32 GB arttırılabilir depolama alanı bulunmakta. 8 saate kadar pil ömrü sunacak olan cihaz, Android 6.0 işletim sistemini kullanacak. Tüm bu özelliklere sahip tabletin fiyatı ise 179.99 Pound.

HP Yeni Dizüstü Modelleri Tanıtıldı