Teknoloji AirPods 3 hakkında bildiğimiz her şey: Apple'ın yeni nesil kablosuz kulaklığı

AirPods 3 hakkında bildiğimiz her şey: Apple'ın yeni nesil kablosuz kulaklığı

22.03.2021 - 12:00 | Son Güncellenme:

Apple'ın yeni nesil kablosuz kulaklığı AirPods 3 hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Öte yandan -sizler için kulaklık hakkında şu ana kadar ortaya çıkmış bilgileri ve özellikleri derledik.

AirPods 3 hakkında bildiğimiz her şey: Appleın yeni nesil kablosuz kulaklığı

Nilay Kamu/Milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple'ın uzun bir süre önce piyasaya sürmesi beklenen AirPods modelinin çıkışı yaklaştıkça yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Kulaklık hakkında şu ana kadar çıkan özellikler arasında önceki nesilde beklenen ancak en son kulaklığında gelmeyen özelliklerin bazıları gelecek.

AirPods 3, şaşırılmayacağı şekilde yeni donanım ve tasarım özelliklerine sahip olacak. AirPods Pro ile rekabete girmeyeceği tahmin edilen Apple'ın bu noktada ikinci nesilden daha pahalı ancak pro modelinden daha ucuz olacağı söyleniyor.  

AİRPODS 3 BU YILIN SON AYLARINDA KARŞIMIZA ÇIKACAK GİBİ

Kulaklığın genel anlamda tasarım çizgisinden çıkmayacağı bekleniyor. Kulaklığın gövdesinde bir kısalma bekleniyor ancak bu son kullanıcının pek de fark edeceği bir fark değil. AirPods Pro ile beraber silikon uçlarla sunulan kulaklıklar, üçüncü nesilde de karşımıza çıkacak. Aktif gürültü engelleme özelliğinin gelmesi bekleniyor ancak resmi veya güvenilir kaynaklar tarafından bu özellik onaylanmadı. Yine de kulaklıkta daha iyi ses yalıtımı ve performans artışı bekleniyor. 

Haberin Devamı

Kulaklığın sızdırılan görseli aşağıdaki şekilde:

AirPods 3 hakkında bildiğimiz her şey: Appleın yeni nesil kablosuz kulaklığı

Kulaklığın seri üretime başlama tarihini açıklayan Ming-Chi Kuo, yeni nesil AirPods'un 2021 yılının üçüncü çeyreğinde üretim bandına gireceğini söylüyor. Yani bu kulaklıklar yılın son aylarında karşımıza resmi olarak çıkacak. Kulaklığın ilk etapta kasım ayında tanıtılacağı söylenmişti ancak söylenene göre bir gecikme olacak ve yılın son ayında tanıtılacak. 

Apple'ın AirPods tarafında önemli başarıları bulunuyor. 2020 yılında 90 milyon AirPods sevkiyatı yapmayı başaran şirket 2021 yılında bu rakamların 78 milyona düşmesini bekliyor. 

Bir diğer söylentiye göre Apple'ın nisan ayında gerçekleştireceği etkinliğinde yeni iPad ve AirTags cihazına ek olarak AirPods da karşımıza çıkacak. 

Not: Görseller temsili ve sızıntıdır.