Teknoloji AirPods kullanıcıları için yeni güncelleme yayımlandı!

AirPods kullanıcıları için yeni güncelleme yayımlandı!

06.10.2021 - 14:09 | Son Güncellenme:

Apple AirPods Pro ve AirPods Max modelleri için yazılım güncellemesi yayımladı. Bu sürüm ile cihazların yerini bulmak çok daha kolay hale geldi. Zira kulaklıklarını kaybeden yüzlerce kişi özellikle kulaklıkların tekini bulmakta zorlandıklarını sosyal medya hesaplarından komik videolarla anlatıyordu. İşte güncellemenin detayları…

AirPods kullanıcıları için yeni güncelleme yayımlandı

Kulaklık tarafında en çok tercih edilen cihazlardan biri olan AirPods için ‘pro’ ve ‘max’ modelleri güncellendi. Her iki kablosuz kulaklık için de yayımlanan bu güncelleme sayesinde Apple cihazlar arasında etkileşimi sağlayan ‘bul’ ağının kapsama alanına AirPods Pro ve AirPods Max de girmiş oldu.

Haberin Devamı

AirPods Pro ve AirPods Max için yayınlanan yeni güncellemeyi indirmek için, öncelikle cihazları kutusuna yerleştirmeniz gerekiyor. Ardından kulaklığınızla eşleştirdiğiniz iPhone’u veya iPad’i Wi-Fi’ye bağlıyorsunuz. Sonra kutunun yanına yaklaştırdığınızda güncelleme otomatik olarak başlıyor, internet hızına bağlı olarak birkaç dakika sürebiliyor.

AirPods kullanıcıları için yeni güncelleme yayımlandı

Öncelikle bu 'ağımı bul' özelliği iki kulaklık modelinde nasıl çalışacağını anlatalım. Bul ağı normalde AirPods Pro veya AirPods Max modellerini bulmak için kullanılıyordu ancak bazı kısıtlar vardı. Kulaklık çiftinizi kaybettiğinizde yalnızca Bluetooth açıksa ve bir iPhone’a veya iPad’e bağlıysa cihazları bulabiliyordunuz. Şimdi ise bu kısıtlama kalktı ve ne olursa olsun cihazınızı bulmak mümkün hale geliyor. 

Yazarlar