Teknoloji Animoji tüm iPhone ve Android cihazlarına geliyor

Animoji tüm iPhone ve Android cihazlarına geliyor

28.05.2018 - 14:22 | Son Güncellenme:

iPhone X'e özel olarak (artık öyle değil) tanıtılan Animoji kısa sürede popüler oldu. Koreli Snapchat klonu olan Snow adlı uygulama, Animoji'yi tüm iPhone ve Android cihazlarına getiriyor.

Animoji tüm iPhone ve Android cihazlarına geliyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Snapchat'ten sıkıldıysanız ve Instagram’ın filtreleri artık size yeterli gelmiyorsa sevimli birçok kamera uygulamasını kendi içinde birleştiren Snow adlı bir uygulam var. Snow bir süredir uygulama mağazasında var ama en son güncellemeyle Apple'ın gerçek zamanlı efektleri Animoji'yi de sunmaya başladı.

TrueDepth kamera, Animoji ile emojiyi yeni ve eğlenceli bir şekilde hayata geçiriyor. A11 Bionic ile birlikte çalışarak, TrueDepth kamera 50’den fazla farklı yüz kası hareketini kayıt ve analiz ediyor ve ardından, panda, tek boynuzlu at ve robot dahil olmak üzere bir düzine farklı Animoji ile bu ifadeleri animasyon haline getiriyor.

Animoji tüm iPhone ve Android cihazlarına geliyor

Snow'daki AR emoji özelliği, köpek yavrusu veya yaşlı bir adam da dahil olmak üzere yüzünüzü animasyonlu karakterlerle kaplamanıza izin veriyor. Bir kez seçildiğinde, kamera yüzünüzü algılıyor, etiketle maskeleyerek ve ifadelerinizi taklit ediyor. Bu ve Animoji arasındaki en büyük fark, Snow'da vücudunuzu görebilmeniz. Bu özellik harika olsa da, iPhone X'in Animoji'si kadar sorunsuz ya da düzgün çalışmıyor. Bunun dışında kaplaman gerçek kafa boyutunuza kıyasla çok büyük.

Haberin Devamı

Fotoğraflarınıza gerçek zamanlı olarak ve post-processing'de uygulayacağıınz çok sayıda filtre var. Ayrıca, Instagram'da kısa döngü videolar oluşturan Boomerang da uygulamada var. Biraz farklı bir şey istiyorsanız Snow güzel bir alternatif. Snow'u iOS ve Android için uygulama mağazalarında indirebilirsiniz.

Yazarlar