Teknoloji Apple’da Ayrılık Rüzgarları Esiyor

Apple’da Ayrılık Rüzgarları Esiyor

14.04.2016 - 16:41 | Son Güncellenme:

Bu zamana kadar Apple bünyesinde oldukça iyi iş çıkaran Danny Coster, bundan böyle şirketin tasarım ekibinde faaliyet göstermeyecek…

Apple’da Ayrılık Rüzgarları Esiyor

Son yıllarda satışa sunduğu ürünler ile birlikte teknoloji devi haline gelen Apple, geçmişten günümüze kadar geçen süre boyunca radikal kararlar alarak birbirinden ilginç cihazlara imza attı. Firmanın bahsi geçen bu başarısındaki en büyük faktör ise hiç şüphesiz ürünlerinde kullandığı tasarım anlayışı. Her daim yenilikçi olmayı hedefleyen firma, bu bakımdan Dünya’nın en iyi tasarımcılarına iş vermekte. Bu ekibin içerisinde yer alan deneyimli çalışan Danny Coster ise ne yazık ki işinden ayrıldığı açıklandı. Coster’ın yeni durağı ise GoPro.

Haberin Devamı

Şirket bünyesine 1993 yılında katılan Danny Coster, bu tarihten bu yana geliştirilen neredeyse her Apple ürününde parmağı olan bir isim. Tasarımcı ekibin kilit noktasında yer alan Coster, ne yazık ki 1993 yılında başladığı firma macerasını sonlandırmış bulunmakta. Açıklanan bilgilere göre deneyimli tasarımcı bundan böyle üretmekte olduğu aksiyon kameraları ile yıldızı yükselen GoPro firması bünyesinde çalışacak. Aynı görevin bir benzerini burada da üstlenecek olan Coster, GoPro kameralarının tasarım aşamasında rol oynayacak.

Henüz Coster’ın neden Apple’dan ayrıldığı bilinmiyor. Firmada etkili bir role sahip olan tasarımcının yerine ise büyük ihtimalle Richard Howarth gelecek. Zira Howarth, uzun bir süredir tasarım ekibi bünyesinde çalışıyor.

Facebook’a Büyük Transfer!