Teknoloji Apple Dizi İşine Giriyor

Apple Dizi İşine Giriyor

25.03.2016 - 15:38 | Son Güncellenme:

Apple faaliyet alanını müziğin biraz daha ötesine taşıyarak bu sefer de televizyonlarda gündeme gelmeyi planlıyor olsa gerek ki dizisi işine giriyor.

Apple Dizi İşine Giriyor

New York Post’un haberine göre teknoloji devi Apple, Will.i.am ve The Office’te çalışmış olan prodüktör Ben Silverman ve bir diğer prodüktör olan Howard T. Owens ile uygulama geliştiriciler hakkında dizi hazırlıyor. New York Post‘a açıklama yapan Eddy Cue, Apple Müzik servisinin etrafında yer alacak olan bir çok içerik üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Cue ayrıca bu çalışmalarda en büyük payın videolarda olduğunu ve bir çok şov yapacaklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Bu Apple’ın uygulamalarının doğru yolda olması için bir avantaj olabilir. Şu anda şirketin bu projesi hakkında yeterli bilgi yok. Bunun yanında şovun formatı, insanların bunu nasıl benimseyeceği ya da ne zaman yayınlanacağı hakkında hiçbir bilgi paylaşılmıyor. Ancak Cue’nun açıklamalarına göre şunu diyebiliriz ki içerik şirketin bütün ürünleri için geçerli olacak. Bu yeni seri daha güçlü yeni nesil için güçlü bir televizyon servisi olabilir. Çünkü daha önce Apple gibi bir firmadan çıkmış, bu kadar çok platformu destekleyen bir televizyon servisi olmadı. Bunun yanında insanların bunu kabullenip kabullenmeyeceği de henüz net değil. Teknoloji devi aslında çoktan bu tarz işlere girişti, dizi projesi müzik servisinin dışında yapılan ilk proje değil. Geçtiğimiz ay Hollywood Reporter şirketin Dr. Dre ile beraber çalışacağı bir mini dizi üzerinde uğraştığını açıklamıştı.

Haberin Devamı