Apple Apple, geliştiriciler için iOS 11.1 Beta 1 sürümünü piyasaya sürdü

Apple, geliştiriciler için iOS 11.1 Beta 1 sürümünü piyasaya sürdü

28.09.2017 - 12:02 | Son Güncellenme:

Apple, iOS 11 ile yaşanan sorunları çözmek için geliştiricilere özel iOS 11.1 Beta 1 güncellemesini yayınladı. iOS 11.1, önemli bir nokta güncellemesi olarak, standart hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri ile birlikte işletim sistemine yeni birkaç küçük özellik getiriyor.

Apple, geliştiriciler için iOS 11.1 Beta 1 sürümünü piyasaya sürdü

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple, geliştiriciler için iOS 11.1 Beta 1 güncellemesini yayınladı. Kayıtlı geliştiriciler, Geliştirici Merkezi'nden uygun yapılandırma profili yüklendikten sonra iOS 11 beta sürümünü Apple'ın Geliştirici Merkezi'nden veya kablosuz olarak indirebilirler.

Çeşitli iOS 11 özellikleri ilk halka açık sürüm haline getirilmedi ve bunlar potansiyel olarak iOS 11.1 beta sürümüne eklenebilir.

Apple, iMessages için hem Apple Pay ödemeleri hem de iCloud desteği daha sonraki iOS 11 güncellemelerinde tanıtacak. Aynı zamanda yeni emoji karakterleri de güncellemeyle bekleniyor.

iOS 11, sistem genelinde tasarım değişiklikleri, yeni bir Kilit ekranı deneyimi, yenilenen bir Kontrol Merkezi ve iPad için Dock, Sürükle ve Bırak desteği ve yeniden tasarlanmış bir Uygulama Değiştirici içeren tamamen yeni bir arayüz ile geliyor. Bunlar hepsi her zamankinden daha iyi bir multitasking için.

Haberin Devamı

Eğer geliştirici hesabınız varsa, Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iOS 11.1 Beta 1 güncellemesini cihazlarınıza indirip yükleyebilirsiniz. Yaklaşık 1 ay sonra iOS 11.1'in tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.