Teknoloji Apple Music'i denemek isteyenlere kötü haber!

Apple Music'i denemek isteyenlere kötü haber!

22.05.2017 - 13:32 | Son Güncellenme:

Apple, çevrim içi müzik servisi Apple Music'in ücret politikasını değiştirmeye hazırlanıyor olabilir. Apple bazı ülkelerde çevrim içi müzik servisi Apple Music'in üç aylık deneme süresinden ücret almaya başladı.

Apple Musici denemek isteyenlere kötü haber

Platformu ilk defa deneyecek olanlara 3 ay boyunca ücretsiz servis veren Apple Music, daha sonra aylık 9,99 TL ücret talep ediyorduı. Ancak Apple, bu politikayı değiştirmeye hazırlanıyor. Çünkü Apple bazı ülkelerde çevrim içi müzik servisi Apple Music'in üç aylık deneme süresinden ücret almaya başladı. Apple Music, ilk üç aylık dönem için Avusturalya’daki kullanıcılarından 0,99 Avustralya Doları, İspanya’daki kullanıcılarından 0,99 avro, İsviçre’deki kullanıcılarından ise 0,99 İsviçre frangı ücret alıyor.

Haberin Devamı


Apple Music, diğer ülkelerde henüz böyle bir uygulama hayata geçirmedi. Apple'ın deneme süresi boyunca bu üç ülkeden neden ücret aldığı bilinmiyor. Türkiye'de bu sistem, henüz uygulanmaya başlanmadı. Listeye başka ülkelerin eklenip eklenmeyeceği ise belli değil.

AppleInsider'a göre Apple'ın deneme süresindeki telif maliyetlerini aşağıya çekmek amacıyla böyle bir adım atmış olabileceği belirtildi.

Apple'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.