Teknoloji Apple Watch 7 için tasarım detayları ortaya çıktı

Apple Watch 7 için tasarım detayları ortaya çıktı

16.06.2021 - 12:22 | Son Güncellenme:

Apple Watch piyasadaki en popüler akıllı saatlerden biri. Uzun yıllar kullanıcısını üzmeyen bu cihazlara bir üye daha ekleniyor. Apple Watch 7 için tasarım detayları ortaya çıktı.

Apple Watch 7 için tasarım detayları ortaya çıktı

Apple akıllı saat serisini güncelleyerek taze tutsa da 2015 yılından bu yana tasarımsal olarak neredeyse aynılar. Bu sebeple bir tasarım değişikliği beklenen bu yeni modellerde, iPhone 12'de tercih edilen köşeli tasarımın kullanılacağı söyleniyor. Sızdırılan tasarım detaylarında ise akıllı saatin, daha ince, köşeli bir ekran ile geleceği ve tam ekran bir deneyim sunması bekleniyor. 

Haberin Devamı

APPLE WATCH 7 NASIL OLACAK?

Bloomberg tarafından ortaya çıkartılan detaylara göre, Apple Watch 7 çok daha modern bir tasarımla bizleri karşılayacak. SiliconDesigner tarafından tasarlanan akıllı saat tasarımının bir görüntüsü, gerçekten böyle olabilir dedirtiyor. Zira iPhone 12 serisinde yeni bir köşeli tasarımı benimseyen Apple, bu tasarımı akıllı saat modeline de taşıyabilir. 

Apple Watch 7 için tasarım detayları ortaya çıktı

Aynı haberde, vücut ısısı ve kan şekeri ölçebilecek sensörlerin varlığından bahsediliyor. 2022 yılına kadar bu akıllı saatin piyasaya sürülmesi beklenmiyor ancak bu yılın sonuna kadar gerçekleşecek gelişmelerle beraber saatin tarihinin daha da netleşmesi bekleniyor.