Teknoloji Apple Watch, iOS 8 Geçişlerini Hızlandırıyor!

Apple Watch, iOS 8 Geçişlerini Hızlandırıyor!

30.04.2015 - 11:33 | Son Güncellenme:

Apple’ın akıllı saat modeli Apple Watch, iOS 8 işletim sistemine geçişleri hızlandırıyor! iPhone kullanıcıları, Apple Watch ile güncel kalıyor…

Apple Watch, iOS 8 Geçişlerini Hızlandırıyor

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtımı gerçekleştirilen ve tüm kullanıcılar için indirilebilir olan iOS 8 işletim sistemi, yayımlandığı günden bu yana kullanıcısı tarafından birçok yönüyle eleştiri toplamıştı. iOS 8.0.1 güncellemesinin gelmesiyle, Touch-ID, Safari, iPhone‘u Bul ve Navigasyon uygulamalarında yaşanılan açıklar ortaya çıkmış ve kullanıcı tarafında uzun şikayet listeleri oluşmuştu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan iOS8.3'ün hemen ardından iOS 8.4'ün Beta(geliştiriciler için) sürümlerine başlayan Apple, kullanıcılarını en güncel sürüm olan iOS 8.4'e yükselmeleri için sürekli duyurularda bulunuyordu. Apple Watch’ın tanıtılmasıyla birlikte yayımlanan iOS8.2, yerel uygulamaları arasında Apple Watch uygulamasını beraberinde getirmişti.

Geçtiğimiz aylarda iOS 8'li cihazlar %68'lerde iken, Apple Watch’ın piyasaya sürülmesinin ardından bu pay %81'lere kadar yükseldi.Öyle görünüyor ki iOS 8.2/3/4(Beta)’teki Apple Watch uygulaması, kullanıcısına Apple Watch aldırırken, Apple Watch da kullanıcısına iOS 8'i güncelletiyor. iOS 7'nin payı %17 iken, geri kalan %2'lik pay ise daha eski sürümlere ait. Sanıyoruz ki, iPhone 3/3G kullancıları %2'ye kadar gerilemiş. Bu Apple için elbette ki sevindirici bir haber.

Haberin Devamı