Teknoloji Apple'ın OLED odaklı gelecek dönem planları

Apple'ın OLED odaklı gelecek dönem planları

05.03.2021 - 10:45 | Son Güncellenme:

Apple'ın yeni cihazları üzerinde çalıştığı biliniyor. Özellikle 2022 yılındaki iPad ve MacBook Pro modelleri için planlar hakkında sızıntılar geliyor. İşte Apple'ın OLED ekranlar için planladıkları:

Appleın OLED odaklı gelecek dönem planları

Apple'ın attığı her adımı önceden tahmin etmek isteyen araştırma şirketleri ve uzmanlara göre 2022 yılında OLED ekranlı iPad ve MacBook Pro geliyor. DigiTimes ve MacRumors tarafından sızdırılan bilgilere göre Apple'ın OLED panelli ilk tableti 2022 yılının başlarında piyasaya sürülecek. Bu iPad 10.9 inçlik bir boyutta gelecek. 

Haberin Devamı

Apple'ın OLED ekranlar için planları oldukça derin

Yayımlanan raporda kesin bir model belirtilmemekle beraber, söylentilere göre bu tablet iPad Air olacak. 

Söylentilere göre 10.9 inç iPad modelinin ötesinde, Apple'ın her ikisi de gelecek yıl piyasaya çıkacak olan 12.9 inç iPad Pro ve "16 ila 17 inç MacBook Pro " nun OLED versiyonları üzerinde çalıştığı aktarılıyor. Raporda, şirketin her iki cihazın da üretimine devam etmek için nihai bir karar vermediği de aktırılan diğer bilgiler arasında. 

Bunlara ek olarak 2021'de belirli iPad Pro modellerinde ve en az iki MacBook Pro varyantında gelmesi beklenen mini LED ve microLED panelli gelecek.