Oyun Dunyasi Arşivinize Yeni Oyunlar Ekleyin

Arşivinize Yeni Oyunlar Ekleyin

06.05.2016 - 14:59 | Son Güncellenme:

EA aylık belirli bir ücret karşılığında Origin Access üzerinden birçok oyunun ücretsiz olarak oynanmasına olanak sağlıyor. Kendi envanterinde olmayan oyunlara aylık az miktar ödeyip ulaşmak isteyenlerin tercih edebileceği bir sistem. Yapılan açıklamaya göre Mass Effect üçlemesi, Trine, Trine 2: Complete Story, Dungeons of Dredmor, Medal of Honor: Allied Assault ve Peggle bu pakete eklenecek oyunlar […]

Arşivinize Yeni Oyunlar Ekleyin

EA aylık belirli bir ücret karşılığında Origin Access üzerinden birçok oyunun ücretsiz olarak oynanmasına olanak sağlıyor. Kendi envanterinde olmayan oyunlara aylık az miktar ödeyip ulaşmak isteyenlerin tercih edebileceği bir sistem. Yapılan açıklamaya göre Mass Effect üçlemesi, Trine, Trine 2: Complete Story, Dungeons of Dredmor, Medal of Honor: Allied Assault ve Peggle bu pakete eklenecek oyunlar olarak açıklanmış.

Haberin Devamı

Origin Access üyeleri geçtiğimiz günlerde Mirror’s Edge Catalyst erken erişimine de ulaşma imkanını yakalamışlardı. Origin Access’te Dragon Age üçlemesi, Simcity, Battlefield 4, Titanfall, Dead Space üçlemesi, The Sims 3 ve birçok ilgi çekici oyun bulunmakta.