Teknoloji Asus ZenWatch 3 IFA’ da

Asus ZenWatch 3 IFA’ da

07.09.2016 - 14:34 | Son Güncellenme:

Asus ZenWatch 3 IFA’ da, peki yeni özellikler neler? Bu yeni modelin tasarımında birçok yenilik ve geliştirilmiş özellik bulunmakta.

Asus ZenWatch 3 IFA’ da

Asus ZenWatch 3 tasarımı için Dünya’nın yuvarlaklığından esinlenerek bu konsepti günlük hayatımıza uyarlayarak mükemmellik ile mühendisliği buluşturmuş. Akıllı saat beklentilerini karşılayabilmek için mücevher titizliğinde çalışan Asus birçok konuda farkını ortaya koymayı hedefliyor.

Haberin Devamı
Asus ZenWatch 3 Sızdı

10mm kalınlığa sahip ZenWatch 3 en ince akıllı saat olmasının yanı sıra, HyperCharge teknoloji sayesinde de 15 dakikada %60 şarj olabiliyor. 340mAh batarya kapasitesi olan Asus ZenWatch 3 yaklaşık 2-3 gün kullanılabiliyor. Ek batarya opsiyonu da olan bu akıllı saat böylece %40 daha uzun batarya ömrü sağlayabiliyor.

ZenWatch 3 ekranında çok daha rahat ve akılcı bir kullanım için 3 tuş kullanan Asus, yeni geliştirdiği yazılımlar sayesinde adım sayma ve diğer konularda çok daha yüksek oranda doğruluk sağlayabiliyor. IP67 desteğine sahip bu akıllı saati yağmur altında da kullanabilirsiniz.

Giyilebilir teknolojiler için üretilen Snapdragon 2100 işlemciye sahip ZenWatch 3’de 512MB RAM ve 4GB depolama kapasitesi bulunuyor.

Haberin Devamı
Bora Aras’tan Zenfone3 İçin Önemli Açıklama

“Rose gold”, “silver” ve “gunmetal” olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip akıllı saat özenle seçilmiş deri kayışla birleştirilmiş ve bu etkileyici tasarımıyla tüketicilerini memnun etmeyi planlıyor.