Teknoloji Bebeğinizin Anne Karnında Çekilmiş 3 Boyutlu Resmini İster Misiniz?

Bebeğinizin Anne Karnında Çekilmiş 3 Boyutlu Resmini İster Misiniz?

10.05.2013 - 10:36 | Son Güncellenme:

Bebeğinizin 3 boyutlu ultrason resmi olsun ister misiniz?

Bebeğinizin Anne Karnında Çekilmiş 3 Boyutlu Resmini İster Misiniz

Pioneer tarafından geliştirilen ve TIP dünyasına sunulan bu yazıcı sayesinde doğmamış bebeğinizin ultrason resmini 3 boyutlu olarak yazdırıyor!

Haberin Devamı

Hiç şüphe yok ki ailelerin en özel ve mutluluk verici anlarından biride aileye yeni katılacak bireyin ultrason fotoğraflarını incelerken yaşanır. Ancak birçok kişi çekilen bu ultrasonlardan pek bir şey anlayamaz. Ancak geliştirilen yazıcı teknolojisi sayesinde artık çekilen ultrasonları herkes net bir şekilde görebilecek. Çünkü bu ultrason yazıcısı bebeğinizin ultrasonunu fotoğraf netliğinde sizlere sunuyor.

Samsung, geçtiğimiz yıl tanıtımını gerçekleştirdiği 3 boyutlu ve tüm renkleri barındıran hologram yazıcı “Compact”, Pioneer tarafından geliştirildi. Geçtiğimiz ay Japonya’nın Yokohama bölgesinde düzenlenen etkinlikte tanıtılan Pioneer’in son teknoloji yazıcısı sayesinde, anne karnında çekilen ultrason resimlerini 3 boyuta taşıyarak hologram görseller haline getirebiliyor.

Haberin Devamı

Pioneer tarafından geliştirilen bu yazıcı her ne kadar son kullanıcıların evinde bulundurmak istediği ve arzuladığı bir yazıcı olsa da, şuan için bireysel satışların olmayacağını sizlerle paylaşalım. Pioneer tarafından yapılan açıklamalara göre, aslında bu yazıcının bir proje amaçlı olduğu ve yalnızca bilim dünyasına hizmet vereceği biliniyor.