Oyun Dunyasi Beklenen Oyun Ertelendi

Beklenen Oyun Ertelendi

27.11.2015 - 14:51 | Son Güncellenme:

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanan Rainbow Six: Siege hakkında yeni bir açıklama yapıldı. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklama ile oyunun açık betasının ertelendiği ve bir süre daha kapalı beta durumunun devam edeceği duyuruldu. Ubisoft, oyunun ertelenme haberini “Şu an tüm platformlarda eşleştirme ve bağlantı kopmalarının olduğunu görüyoruz.

Beklenen Oyun Ertelendi

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanan Rainbow Six: Siege hakkında yeni bir açıklama yapıldı. Geliştirici ekip tarafından yapılan açıklama ile oyunun açık betasının ertelendiği ve bir süre daha kapalı beta durumunun devam edeceği duyuruldu.

Haberin Devamı

Ubisoft, oyunun ertelenme haberini “Şu an tüm platformlarda eşleştirme ve bağlantı kopmalarının olduğunu görüyoruz. Bu nedenle açık betayı sürecini erteleyip, oyunu bir süre daha kapalı beta durumunda tutmaya karar verdik. Gecikme için özür diliyoruz ve durumun bizim açımızdan en büyük önceliğimiz olduğunu size temin ederim. Oyunun geliştirme sürecindeki tüm gelişmeleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.” sözleriyle açıkladı.

Rainbow Six: Siege‘in açık beta tarihi ise henüz açıklanmadı. Oyunun açık betası için yeni detaylar geldiğinde sizlerle paylaşacağız. Takipte kalın!