Teknoloji Bir süredir konuşuluyordu; Xiaomi Mi 12 modeli için tasarım sızdırıldı!

Bir süredir konuşuluyordu; Xiaomi Mi 12 modeli için tasarım sızdırıldı!

24.10.2021 - 10:22 | Son Güncellenme:

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi modeli olması beklenen Mi 12 modeli için geçen yıllarda alınan bir patente dayandırılarak bazı tasarım görüntüleri ortaya çıktı.

Bir süredir konuşuluyordu; Xiaomi Mi 12 modeli için tasarım sızdırıldı

Cihazlar için alınan patentleri keşfedip özellikle telefonları ete kemiğe büründüren LetsGoDigital, yeni bir telefonun görüntüsünü gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

Xiaomi'nin yeni akıllı telefon serisi olacağı beklenen Mi 12 için olası tasarımları paylaştı. Öte yandan Redmi'den bir yönetici bu sızıntıların ardından telefonun tasarımını 'dayanılmaz derecede çirkin' olarak nitelendirdi.

Bir süredir konuşuluyordu; Xiaomi Mi 12 modeli için tasarım sızdırıldı

Cihaz, LPDDR5 RAM teknolojisine sahip olacak ve buna ek olarak sanal RAM de bulunabilir. İşlemci tarafında Snapdragon 898 ile piyasaya sürülmesi beklenen telefonun, bu alanda da bir ilk olacağını söylemek gerekiyor. 

Bir süredir konuşuluyordu; Xiaomi Mi 12 modeli için tasarım sızdırıldı

Aktarım hızında önemli bir hız kazanmasını sağlayacak olan LPDDDR4 RAM, 12 GB RAM ile de kullanıcıların karşısına oldukça güçlü çıkacak. Standart depolama alanı seçenekleriyle karşımıza çıkacak olan Xiaomi, bu cihazda 200 Megapiksellik kameraya güvenecek.

Cihazda 5.000mAh bataryaya ek olarak 50W kablosuz hızlı şarj teknolojisine de ev sahipliği yapacak.