Teknoloji Black Ops 3’ün Mod Araçları Gecikecek

Black Ops 3’ün Mod Araçları Gecikecek

06.11.2015 - 17:59 | Son Güncellenme:

Yılın önemli oyunları arasında gösterilen Black Ops 3, ne yazık ki PC kullanıcılarını üzdü. Zira yapımın mod araçları biraz gecikecek gibi... Yeni nesil konsolların yanı sıra PC için de geliştirilen Call...

Black Ops 3’ün Mod Araçları Gecikecek

Yılın önemli oyunları arasında gösterilen Black Ops 3, ne yazık ki PC kullanıcılarını üzdü. Zira yapımın mod araçları biraz gecikecek gibi... Yeni nesil konsolların yanı sıra PC için de geliştirilen Call of Duty: Black Ops 3, mod yapımını destekleyen oyunlar kervanına katıldı. Birbirinden ilginç içeriklerin üçüncü şahıslar tarafından oluşturulmasını destekleyecek olan yapım, ne yazık ki bunu yıl bitmeden gerçekleştirmeyecek. Zira gelen bilgilere göre oyun adına yayımlanacak olan mod araçları, en erken 2016 yılına kaldı. Treyarch tarafından yapılan açıklamaya göre Black Ops 3'ün mod araçları, gelecek yılın mart ayında beta sürecine tabi tutulacak. Bu beta programına kimlerin katılabileceği henüz açıklanmadı.

Haberin Devamı

Davet usulü mü yoksa herkese açık bir beta mı bilinmiyor. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde sona ermesinden sonra ise nihayet kullanıcılar araçları kullanmaya başlayacaklar. Harita yapımına, çeşitli içerikler oluşturmaya ve daha nice önemli özelliği kullanmamıza izin verecek olan mod araçları, oynanabilirlik seviyesini arttırma noktasında önemli bir role sahip. Eğer var olan haritalardan sıkılırsanız yeni maceralar peşinde koşabileceksiniz. Bu arada oyunun 6 Kasım 2015 tarihinde satışa sunulacağını hatırlatalım.