Teknoloji Böyle Telefon Çıkaracakları Düşünülmemişti

Böyle Telefon Çıkaracakları Düşünülmemişti

04.04.2014 - 14:42 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon pazarına yeni bir üye daha katıldı! Lüks ve pahalı telefonlar üreten Gresso, mevcut konseptini değiştirerek Azimuth’u üretti!

Böyle Telefon Çıkaracakları Düşünülmemişti

Teknoloji dünyasında yeni nesil ürünler üretilmeye ve tanıtılmaya devam ederken lüks telefon üreticisi Gresso, tüm dikkatleri bir kez daha üstüne çekmeyi başardı. Series 40 adında kendine has bir işletim sistemine sahip lüks akıllı telefon modelinde ilk göze batan özelliklerden biri de Çift SIM kart teknolojisi.

Haberin Devamı

14.5 mm kalınlığındaki ve 160 gram ağırlığındaki Azimuth, rekor inceliklere veya hafifliğe takılmaksızın lüks hammaddelerin kullanılmasına ve fark yaratan tasarıma odaklanmış. 9 saat boyunca yüksek teknolojili makineler tarafından öğütülen beşinci sınıf titanyum ile kaplanan lüks cihaz, öğütme işleminin hemen ardından 4 saatlik bir parlatma aşamasına tabi tutuluyor.

Tamamı titanyum ile kaplanmış akıllı model Azimuth, elle parlatılmış çelik tuşlara ve ön tarafta yer alan mineral bir cama sahip. Gresso logolu titanyum kasanın sağ tarafından ise 18K sarı ve beyaz altın kullanılarak Azimuth yazılmış. Dünya genelinde yalnızca 999 adet üretilen lüks modele sahip olmak içinse 2000 Dolar’ı gözden çıkarmak gerekiyor.