Oyun Dunyasi BU FPS Yepyeni Araçlar, Silahlar ve Daha Fazlasını Sunuyor

BU FPS Yepyeni Araçlar, Silahlar ve Daha Fazlasını Sunuyor

21.05.2015 - 14:04 | Son Güncellenme:

Cüzdanızı kollayın çünkü EA yine DLC peşinde. Son oyunlarından biri olan hırsız-polis kovalamacasını konu alan Battlefield Hardline, yeni içeriklerini sunmaya hazırlanıyor. 19 Mart günü piyasaya çıkan FPS oyunumuz, kendisini geliştirmeye devam etse bile son zamanlarda ismini biraz geri planlara atmış durumda.

BU FPS Yepyeni Araçlar, Silahlar ve Daha Fazlasını Sunuyor

Cüzdanızı kollayın çünkü EA yine DLC peşinde. Son oyunlarından biri olan hırsız-polis kovalamacasını konu alan Battlefield Hardline, yeni içeriklerini sunmaya hazırlanıyor.

19 Mart günü piyasaya çıkan FPS oyunumuz, kendisini geliştirmeye devam etse bile son zamanlarda ismini biraz geri planlara atmış durumda. Daha doğrusu tam biz böyle düşünürken EA, yeni DLC’leri duyurarak, BF çılgınlarının cüzdanlarına odaklandı ve bu sefer 4 yeni haritanın yanına, yeni araçlarını, silahlarını da ekledi.

Daha çıkalı birkaç ay olsa da BF Hardline, kısa sürede tüketilen bir oyun haline geldi. Senaryo modunu birkaç saatte bitiren oyuncular, soluğu çoklu oyuncu modunda aldı. Yeni DLC’mizin ismi Criminal Activity. İçerisinde Backwoods, Code Blue, The Beat ve Black Friday isimli 4 yeni harita var. İndirilebilir içeriğimizle birlikte oyuna ayrıca, 6 yeni maske, New Bounty Hunter modu, savaş esnasında köşelere saklanmış kutulara eklenen yeni bir çivi tabancası (tüfek), 3 yeni silah, 1 adet gadget, 2 yeni cephane tipi (belirli silahlar için) ve 2 yeni araç.

Criminal Activity için herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak şunu biliyoruz ki Battlefield Hardline Premium üyeleri, DLC çıkmadan 2 hafta önce içeriklere kavuşacak.