Oyun Dunyasi Bu Konsol Çok Pahalı!

Bu Konsol Çok Pahalı!

01.05.2015 - 14:10 | Son Güncellenme:

Silent Hills gibi uzun süredir beklenen oyunun iptal haberlerinin ardından, P.T. yüklü PS4 satışları Ebay'de çalkalanmaya başladı. İptal haberleri Norman Reedus'un tweeti üzerinden gerçekleşti ve hatta Hideo Kojima ile çalışan Guillermo del Toro, San Francisco Film Festivali'nde ;bu (proje) gerçekleşmeyecek ve bu durum benim kalbimi kırıyor açıklamasıyla kesinleşmiş oldu.

Bu Konsol Çok Pahalı

Silent Hills gibi uzun süredir beklenen oyunun iptal haberlerinin ardından, P.T. yüklü PS4 satışları Ebay’de çalkalanmaya başladı.

İptal haberleri Norman Reedus’un tweet’i üzerinden gerçekleşti ve hatta Hideo Kojima ile çalışan Guillermo del Toro, San Francisco Film Festivali’nde “bu (proje) gerçekleşmeyecek ve bu durum benim kalbimi kırıyor” açıklamasıyla kesinleşmiş oldu.

Gelelim işin eBay’de PS4 satışı yapan birkaç kullanıcıya. Yakın zamanda oyun dünyasını çalkalayan Silent Hills iptal haberleri, P.T. yüklü olan PlayStation 4 konsollarının satışına ortam sağladı. Üstelik bu konsollar tam 1000 sterlin. Bunun nedeni ise bugünden itibaren PSN’den P.T.’nin silinecek olması. Eğer PS4 sahibiyseniz elinizi çabuk tutmanızda fayda var.