Oyun Dunyasi Call of Duty: Advanced Warfare’e Bedava Ek Paket

Call of Duty: Advanced Warfare’e Bedava Ek Paket

05.02.2015 - 14:09 | Son Güncellenme:

4 Kasım 2014 tarihinde FPS severlerle buluşan Call of Duty: Advanced Warfare, ilk DLC’si olan Havoc’u duyurulmuş ancak çıkış tarihi konusunda net bilgi verilmemişti. Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında çıkış yapan oyun, Call of Duty serisine bağlı olarak ilerliyor.

Call of Duty: Advanced Warfare’e Bedava Ek Paket

4 Kasım 2014 tarihinde FPS severlerle buluşan Call of Duty: Advanced Warfare, ilk DLC’si olan Havoc’u duyurulmuş ancak çıkış tarihi konusunda net bilgi verilmemişti.

Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında çıkış yapan oyun, Call of Duty serisine bağlı olarak ilerliyor. DLC ise bizlere multiplayer modunda Core, Urban, Sideshow ve Drift haritalarını oynamamızı sağlayacak.

DLC, PC, PlayStation 3 ve PS4 platformlarında bu ayın sonunda çıkacak. 26 Şubat tarihinde, PC ve PlayStation sahipleri co-op modunda Exo Zombi’lerine kavuşacaklar. Ancak bu yeniliği, ilk olarak Xbox sahipleri deneyimleyebilecek.

Havoc, aynı zamanda Call of Duty: Advanced Warfare DLC Season Pass’ine de sahip olacak. Season Pass olmadan satın almak isterseniz 15 dolar gibi bir fiyatı gözden çıkartmanız gerekiyor.