Oyun Dunyasi Call of Duty Advanced Warfare'de Dev Bir Robot Kullanacaksınız

Call of Duty Advanced Warfare'de Dev Bir Robot Kullanacaksınız

12.08.2014 - 23:17 | Son Güncellenme:

Call of Duty’nin son oyunu Advanced Warfare için çok oyunculu mod tanıtıldı.

Call of Duty Advanced Warfarede Dev Bir Robot Kullanacaksınız

Gamescom fuarının açılış gününde duyurusu yapılan ve videolar ile tanıtılan Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer modunun en eğlenceli kısımlarından biri herhalde bir mecha kullandığımız bölümler olacak. Düşmanlarınızın üzerine tonlarca ağırlıktaki zırh ile yürümenin ve yüzlerindeki korkuyu izlemenin keyfi paha biçilemez.

Advanced Warfare’in çok oyunculu modu öncekilerden epey farklı. Bildiğiniz gibi oyunun hikayesi, arka planı ve teması yakın geleceğe kaymış durumda. Bu yüzden gelişmiş silahlar, zırhlar ve ve cihazları oyunda görmek mümkün olabilecek. Mesela her karakter, hareketlerine ekstra güç ve hız katan Exoskeleton kıayfetler giyiyor. Daha yükseğe zıplamak, daha çok koşmak mümkün.

Çok oyunculu moda gelen yeniliklerden biri de Scorestreak’ler. Oyunda görevleri tamamladıkça ve düşman askerlerini indirdikçe puan topluyor ve oyun içinde anlık bazı süper yetenekler açabiliyorsunuz. Mesela savaş alanının tepesine düşmanı gözleyen bir UAV göndermek, uzaydan uydu lazeri ile düşman üssüne ateş etmek ve kocaman bir mecha kullanmak gibi.

Haberin Devamı

Oyunun videosunu izlemek için buraya tıklayınız.