Oyun Dunyasi Call of Duty’yi Tekrar Zombiler Basıyor

Call of Duty’yi Tekrar Zombiler Basıyor

30.03.2015 - 18:18 | Son Güncellenme:

Özellikle içerisinde zombi olan oyunları seven birçok oyuncu mevcut. Hatta oyun içerisinde bu yaratıkları avlamayı hobi haline getirenler de var. Yayımlanan birçok oyun da içerisinde bir şekilde korku öğeleri eklerken, zombileri de biçimlendirmeyi unutmuyor. Activision, Call of Duty: Advanced Warfare ; Exo Zombies Infection isimli yeni bir video yayımladı.

Call of Duty’yi Tekrar Zombiler Basıyor

Özellikle içerisinde zombi olan oyunları seven birçok oyuncu mevcut. Hatta oyun içerisinde bu yaratıkları avlamayı hobi haline getirenler de var. Yayımlanan birçok oyun da içerisinde bir şekilde korku öğeleri eklerken, zombileri de biçimlendirmeyi unutmuyor.

Activision, Call of Duty: Advanced Warfare – Exo Zombies Infection isimli yeni bir video yayımladı. Bu videoda zombilerle olan savaşımızın ikinci bölümüne hazırlanıyoruz. Yani ortalık leş gibi DLC kokuyor.

İkinci bölüm, tıpkı ilk Exo Zombies bölümü gibi Advanced Warfare’in Havoc DLC’si içerisinde yer alacak. Bu bölümün yıldızları, John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan ve Jon Bernthal. Atlas’tan kaçtıktan sonra başımıza gelecekleri anlatacak olan DLC, yeni silahlar, tuzaklar ve daha vahşi zombileri de eksik etmeyi unutmayacak. Exo Zombies Infection, 31 Mart tarihinden itibaren Xbox Live kullanıcılarına açılacak. Ardından diğer platformlar da DLC’ye kavuşacak.

Zombilerin bastığı Call of Duty oyununun son indirilebilir içeriğinin videosunu izlemek için tıklayın.