Teknoloji Cihazlarınızı Güçlendirecek 9 USB Aksesuar

Cihazlarınızı Güçlendirecek 9 USB Aksesuar

07.03.2016 - 14:16 | Son Güncellenme:

Hazır olun veya olmayın geleceğin portu kesinlikle USB Type C. Geçtiğimiz yılda bu küçük çift taraflı güzel porta sahip cihaz pek çıkmadı ama bu durum hızla değişiyor.

Cihazlarınızı Güçlendirecek 9 USB Aksesuar

Yeni USB teknolojisi geçen yıl Apple’ın duyurduğu MacBook’lar ile gündeme geldi. Apple’ın yeni Mac Book’u ile beraber Google’ın Chromebook Pixel 2 modeli, Dell’in XPS 12, XPS 13, XPS 15 modeli ve Latitude 7000 serisi dizüstü bilgisayarlar üzerlerinde USB-C port ile piyasaya çıktı. OnePlus 2, Nexus 5X ve Nexus 6P’de bu port ile piyasaya çıkan akıllı telefonlardan. Geçen yıl ya da altı ay kadar önce alabileceğin çok fazla bu porta sahip aksesuar yoktu ve bir çoğu aynı tarzda firmalardan geliyordu. Ancak aksesuarlar da büyük bir hızla gelişmeye başladı.

Haberin Devamı

Satechi Type-C Combo Hub: Bu porta sahip cihaz için insanlar yeteri kadar port olmadığından şikayetçi. Satecih Type-C Combo Hub’ın üzerinde iki tane USB 3.0 port, bir tane SD kart okuyucu bir tane microSD kart okuyucu yer alıyor.

TechMatte USB-C to Micro USB çevirici: Tabletler ve akıllı telefonlar artık yavaş yavaş Micro yerine Type C destekliyor. Bundan dolayı evdeki kabloları atmamak adına böyle çeviricler alabilirsiniz.

Dell HDMI/VGA/Ethernet Hub: Eski portları bir araya getirmek oldukça zor. Ancak Dell’in bu portu ile HDMI, VGA, USB 3.0 ve Ethernet bir arada.

Samsung Portable T3 SSD: Type C taşınabilir harddiskler, flaş bellekler ve ssdler bu yıl teknoloji dünyasında önemli yere sahip olacak. Portable T3 SSD’de buların önüclerinden bir tanesi.

Android ve iPhone İçin Ortak Şarj