Oyun COD: Ghost’u PC’de Oynamak O Kadar Kolay Geğil!

COD: Ghost’u PC’de Oynamak O Kadar Kolay Geğil!

24.10.2013 - 13:35 | Son Güncellenme:

Call Of Duty: Ghosts’un PC’de oynanabilmesi için yeni sistem gereksinimleri açıklandı! Konu ile ilgili çeşitli görüş ve tahminler olsa da başarılı oyunu oynamak sanıldığı kadar kolay değil!

COD: Ghost’u PC’de Oynamak O Kadar Kolay Geğil

Oyun dünyasının en başarılı yapımcılarından biri olan Infinity Ward tarafından geliştirilen ve oyun pazarının liderlerinden Activision tarafından dağıtımı üstlenilen Call Of Duty’nin en yeni serisi “Ghosts” hakkında birçok söylenti yer alıyordu.

Haberin Devamı

Her duyurusunun ardından PC’ler için sistem gereksinimleri hakkında tahminler yürütülür ve genelde de yüksek oranda yanlış çıkan Call Of Duty gereksinimleri, geçtiğimiz günlerde başarılı ekran çipi üreticisi Nvidia’nın resmi sitesinde yer alan bilgilere bakıldığında anlaşıldı ki yeni seri oyunların oynanması için gerekli boş alan 50 GB ve daha üstü.

Activision tarafından doğrulanmayan bilginin ardından biraz daha beklenmesi gerektiği konusunda açıklamalar yapan Infinity Ward, kısa bir sürenin ardından Call Of Duty: Ghosts’un PC sürümü için sistem gereksinimlerini oyun severleriyle paylaştı. Bakalım donanımınız bu oyunu taşıyabilecek mi?

İşletim Sistemi : Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

Haberin Devamı

İşlemci : Intel Core 2 Duo E8200 (2.66) / AMD Phenom X3 8750 (2.40)

Ram Bellek : 6 GB Ram

Boş Disk Alanı : 40 GB Boş Depolama Alanı

Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870

İnternet : Stream ve Online Oyun İçin Gerekiyor

DirectX Sürümü : DirectX 11

5 Kasım tarihinden itibaren PC ve konsol platformları için piyasaya sürüleceği kesinleştirilen Call Of Duty: Ghosts’un PS4 ve Xbox One’da 60 FPS ve 1080p çözünürlükte çalışacağı biliniyor.