Teknoloji Consumer Reports, Galaxy S8'i zirveye yerleştirdi

Consumer Reports, Galaxy S8'i zirveye yerleştirdi

15.06.2017 - 11:13 | Son Güncellenme:

Consumer Reports, Samsung Galaxy S8'in şu anda piyasada satın alınabilecek en iyi tüketici dostu telefon olduğunu söyledi.

Consumer Reports, Galaxy S8i zirveye yerleştirdi

Tüm ürünleri derinlemesine inceleyerek hem tüketici tarafından hem de teknik taraftan ürünleri ele alıp, satın alınabilirlik ve kalite derecesinden değerlendirerek bu raporlarını tüketicilere sunan Consumer Reports, akıllı telefonlar ile ilgili yeni raporunu açıkladı. Rapora göre bugüne kadar tüketicilere önerilen en iyi telefon Samsung Galaxy S8.

Haberin Devamı

Galaxy S8'in zirveye çıkmasının nedenleri arasında şık tasarımı, etkileyici pil ömrü, canlı ekranı ve etkileyici kamerası sayıldı. Galaxy S8'in şu anda piyasada satın alınabilecek en iyi tüketici dostu telefon olduğunu söylüyen firma, , S8 serisinin en dayanıklı üst segment telefonlar arasında olduğunun da altını çizdi.

Consumer Reports geçtiğimiz sene en iyi akıllı telefon olarak Galaxy S7 edge'i seçmişti. S8 ve S8+, Consumer Reports’un listesinde zirveyi Galaxy S7 edge’den devraldı. S7 edge listede üçüncü sıraya gerilerken, ilk beşi LG G6 ve iPhone 7 Plus tamamladı.