Teknoloji Dev şirket rezil oldu: Milyarlık boşanma göndermesi!

Dev şirket rezil oldu: Milyarlık boşanma göndermesi!

11.05.2021 - 16:25 | Son Güncellenme:

Xiaomi başka markalara gönderme yaptığı bazı kampanyalara sahip. İşte bu noktada gündemde olan Bill ve Melinda Gates evliliğinin bitişine gönderme yapan Çin merkezli teknoloji devi tabiri caizse ortalığı karıştırdı.

Dev şirket rezil oldu: Milyarlık boşanma göndermesi

Xiaomi İngiltere'nin Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla gündeme gelen şirket, eleştiri oklarını üstüne çekti. Zira dünyanın şu anda konuştuğu boşanmaya gönderme yapan Xiaomi, yaptığı bu Twitter paylaşımını bir 'iPhone'dan yaptı. Yapılan paylaşım hemen silinse de ekran görüntüsü alan Twitter kullanıcıları konu hakkında paylaşımlar yapmaya başladı. 

Haberin Devamı

XIAOMI'DEN ÖNCE DE BAŞKA MARKALARIN BAŞINA GELMİŞTİ

Xiaomi yaptığı Twitter paylaşımında aslında Mi 11 modelinin gelişmiş özelliklerini ve şarj performansını öne çıkartmak istiyordu. Mi 11 serisinin 45 dakikada tam şarj olduğuna vurgu yapan Twitter hesabı '' Milyarder partnerinizden ayrılmak akıllıca bir seçenek olmayabilir ancak Mi 11'imiz 55 W kablolu turbo şarjı kullanarak 45 dakikada tam olarak şarj olur, yani her zaman ayrılmaya hazırsınız demektir.'' ifadesini kullandı. 

Dev şirket rezil oldu: Milyarlık boşanma göndermesi

Yapılan paylaşımda bu metinle birlikte bir de görüntü de bulunuyordu. Telefonun mesaj ekranın yer aldığı görselde Bill Gates ağzından Melinda'ya yazıldığı gösterilen 'We need to talk' yani 'konuşmamız lazım' mesajı vurgulanıyor. Birçok insan tarafından eleştirilen Xiaomi bir de paylaşımın iPhone üzerinden yapılması ile olayın iyice trajikomik hale gelmesine neden oldu.