Teknoloji Dishonored 2’nin Oynanış Videosu Yayınlandı

Dishonored 2’nin Oynanış Videosu Yayınlandı

13.06.2016 - 15:12 | Son Güncellenme:

Steampunk tarzında bir oyun olan Dishonored’ın devamı Dishonored 2’nin çıkış tarihi 11 Kasım. Ayrıca oyunun neye benzeyeceğine dair bir fikrimiz de var.

Dishonored 2’nin Oynanış Videosu Yayınlandı

Yayıncı firma Bethesda oyunun ilk oynanış videosunu E3 bünyesinde düzenlediği basın konferansında bu sabah gösterdi. İmparatoriçe Emily Kaldwin’in yönettiği dünyada ilk oyundaki aynı çocuk karakterler de yer alıyor.

Haberin Devamı
Geçen Seneden Beri Bekleniyordu

Oyunun büyük bir çoğunluğu kanın gövdeyi götürdüğü, Akdeniz şehri hissi veren, Güneyin İncisi lakabına sahip Karnaca’da geçiyor. Devam oyunu resmi olarak geçen yıl düzenlenen E3’te duyurulmuştu. Bu oyunda oyuncular ilk oyunun kahramanı, suikastçı Corvo Attano ile kız kardeşi Emily Kaldwin arasında karakter değişikliği yapabiliyor. Emily artık bir yetişkin ve kısa kılıcını eski sahibinin kullandığı kadar iyi kullanıyor. İki karakterinde farklı yaklaşımları, yetenekleri ve kişilikleri mevcut ancak ikisi de oyunun başında Dunwall şehrinden kaçmaya çalışıyor.

Tasarımcı Harvey Smith, Dishonored 2’de yer alan seçimler ile biraz risk almış gibi duruyor. Dünyada yer alan çeşitli gruplara katılabildiğimiz gibi oyunu tarafsız olarak da tamamlayabiliyoruz. Çarpışma ortamları ilk oyunun veteranlarına çok yabancı değil ancak hem Corvo hem de Emily’nin farklı yetenekleri bulunuyor. Emily çeşitli akıl oyunları ile düşmanları yakınına alabiliyor. Smith’in açıklamasına göre geliştirme takımı daha çok dikeysel olarak çalışmış yani karakterlerimiz Karnaca’da yer alan evlerin çatılarında koşarak adam doğrayabiliyorlar ya da onlardan kaçabiliyorlar. Ayrıca yeni hava durumu elementleri de durumlara yaklaşımı değiştiriyor.