Teknoloji Disney Infinity’e Elveda

Disney Infinity’e Elveda

31.07.2016 - 17:26 | Son Güncellenme:

Belirli bir kullanıcı kitlesi tarafından epey beğenilen oyunlardan Disney Infinity, ne yazık ki tarihin tozlu sayfalarına gömülmeye hazırlanıyor…

Disney Infinity’e Elveda

Satışa sunulduğu ilk günlerde epey popüler bir hal kazanmış olan Disney Infinity, bünyesinde barındırmakta olduğu karakterleri ile beraber beğenilen bir oyun olmayı başarmıştı. Karayip Korsanları’ndan tutun da Canavarlar filminde yer alan yaratıklara kadar birçok Disney filminden karakterleri taşıyan oyun, bu sayede geniş bir kitle tarafından beğenilmişti. Nitekim bunun sonucunda milyonlarca adet satış elde etmeyi başaran ve Birleşik Krallık bölgesinde üst üste haftalarca en çok satılan oyun olan yapım, şimdi ise oyunculara elveda etmeye hazırlanıyor. Zira yapılan açıklamaya göre oyuna ait sunucuların yakın bir zamanda kapatılacağı açıklandı. Bizzat Disney Interactive tarafından kapatılacak olan sunucular, bu sayede oyunun oynanmasının da önüne geçmiş olacak.

Haberin Devamı
Son Birkaç Ayımız Var

Yapılan açıklamaya göre Disney Infinity yapımını oynamak için 2 ayımız var. Zira Disney, önümüzdeki eylül ayı itibariyle oyunun sunucularını resmi olarak kapatmış olacak. Bu sayede yapımın tüm sürümleri de çevrimiçi bir şekilde oynanamaz hale gelecek. Bunun yanında topluluk özellikleri, oyun içi satın almalar ve diğer online servisler deaktif edilmiş olacak.

Satışlar Şimdiden Durduruluyor

Şimdiden kararın etkilerini görmeye başladık bile. Zira Disney, oyunun PC, Android, Apple TV ve iOS versiyonlarında oyun içi satın alımları durdurmuş olacak. 2.0 için geçerli olan bu süreç, aynı zamanda 30 Eylül itibariyle tüm sürümlerde online özelliklerin kapatılması ile son bulacak.

Yazarlar