Oyun Dunyasi Driveclub DLC'lerinin Tarihleri Belli Oldu

Driveclub DLC'lerinin Tarihleri Belli Oldu

11.09.2014 - 22:42 | Son Güncellenme:

Evolution Studios'un PlayStation 4' e özel olarak geliştirdiği yarış oyunu Driveclub'a gelecek olan DLC'lerin tarihleri bir görsel ile paylaşıldı.

Driveclub DLClerinin Tarihleri Belli Oldu

PlayStation 4'ün lansmanında çıkış oyunları içerisinde duyurulan ve sonrasında oyunda yeteri kadar ayrıntı bulunmadığı için ertelenen yarış oyunu Driveclub, neredeyse bir yıllık bir ertelenmenin ardından çıkışını gerçekleştirecek. PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen bu oyunda arkadaşlarınızla beraber takımlar oluşturup yarışabileceksiniz. Siz oyunda değilken bile arkadaşlarınızın başarılarından dolayı puan almanızı sağlayacak olan bu takım sisteminde arkadaşlarınız yarışlarını da canlı olarak akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

Oyunun çıkışından sonra çeşitli araçlar ve pistlerle daha da zenginleşeceğini açıklayan Evolution Studios, oyunun çıkışından itibaren 2015 yılının Haziran ayına kadar çıkacak olan tüm DLC'lerin tarihinin bulunduğu bir görsel paylaştı. Ücretsiz ve ücretli paketlerin bulunacağını açıklayan Evolution Studios, verilen tarihler arasında toplamda 38 araç paketi, 176 etkinlik ve 80 araç giydirmesini ücretli olarak sunacakken, 11 pist ve 9 araç da ücretsiz olarak sunulacak. Çıkışında 55 pist ve 25 aracın bulunacağı Driveclub'da içeriğe doyacağız gibi görünüyor.