Teknoloji Dropbox, Kurumsal Yatırımlarıyla Pazarı Ele Alıyor…

Dropbox, Kurumsal Yatırımlarıyla Pazarı Ele Alıyor…

08.10.2015 - 16:08 | Son Güncellenme:

Dünya'nın en çok kullanılan bulut depolama hizmetlerinden Dropbox, artık daha da kolay bir hale geldi. Özellikle kurumsal alanda önemli ve etkili özelliklere sahip olan Dropbox, bir süredir kurumsal...

Dropbox, Kurumsal Yatırımlarıyla Pazarı Ele Alıyor…

Dünya'nın en çok kullanılan bulut depolama hizmetlerinden Dropbox, artık daha da kolay bir hale geldi. İşte detaylar... Özellikle kurumsal alanda önemli ve etkili özelliklere sahip olan Dropbox, bir süredir kurumsal üyeler tarafından kullanılabilen Badge özelliğini herkese açtı. Bu sayede bir çeşit deneme süreci de gerçekleştirmiş olan yönetim, hali hazırda belirli bir kitle tarafından kullanılan özelliği hatalarından arındırarak daha fazla kullanıcıya sunmuş oldu. Gelelim Badge özelliğinin detaylarına. Daha çok kurumsal anlamda önem taşıyan Badge, özel dosyaların kullanılabilirlik seviyesini arttırıyor. Herhangi bir dosyanın hangi katılımcı tarafından düzenlenmekte olduğunu baloncuk şeklinde gösteren uygulama, aynı zamanda eş zamanlı bir şekilde yenilenmiş içeriğe de ulaşmak imkanı sunmakta.

Haberin Devamı

Yani hız konusunda da önemli etkilerin yaşandığını söyleyebiliriz. Bahsi geçen özel dosyalardan kastımız ise daha çok Microsoft Office belgeleri. Yani Word, Excel ya da PowerPoint gibi iş dünyasında bolca kullanılan türler. Eğer bunları katılımcılardan herhangi biri düzenliyorsa anında görebilir ve değişikliklere tek bir tıklama ile ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde eski sürümü de görüntülemek mümkün.