Teknoloji Dünyanın en hafif telefonu olarak tanımlanan Sharp Aquos zero6 tanıtıldı

Dünyanın en hafif telefonu olarak tanımlanan Sharp Aquos zero6 tanıtıldı

30.09.2021 - 13:20 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon üreticileri arasında artık büyük bir rekabet var. Bu rekabete farklı noktalardan dahil olan üreticilerden olan Sharp, dünyanın en hafif 5G telefonu olarak tanımladığı Aquos zero6’yı tanıttı. Telefon genel olarak bakıldığında standart bir tasarımla bizleri karşılıyor.

Dünyanın en hafif telefonu olarak tanımlanan Sharp Aquos zero6 tanıtıldı

Sharp, yeni geliştirdiği cihazlarla farklı kullanıcılara sesleniyor. Öte yandan 5G bağlantı hızına sahip Aquos zero6, dünyanın en hafif telefonu olarak tanıtıldı. Cihazda öne çıkan bazı özellikler de bulunuyor. Ekran tarafında 240Hz ekran yenilemeye sahip olan telefonun en önemli özelliği de bu.

Haberin Devamı

Dünyanın en hafif telefonu olarak tanımlanan Sharp Aquos zero6 tanıtıldı

Cihaz 6.4 inçlik  IGZO OLED ekrana sahip. 1080p çözünürlüğe de sahip olan Sharp Aquos zero6, ekranında yerleşik bir parmak izi okuyucusu ve ekranı koruyan bir Gorilla Glass Victus bulunuyor. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor. microSD desteği bulunan telefonda depolama alanı artırılabiliyor.

Qualcomm imzalı Snapdragon 750G işlemcisiyle donatılan telefonun 48 Megapiksel ana kameraya sahip 8 Megapiksel telefoto ve 120 derece görüş açısı sunan 8 Megapilsek ultra geniş açılı kamera bulunuyor. 4010 mAh bataryası bulunan telefonun hızlı şarj desteği bulunmuyor.

Yazarlar