Oyun Dunyasi Dying Light Yasaklandı

Dying Light Yasaklandı

12.02.2015 - 18:04 | Son Güncellenme:

Zombi severlerin bir süredir dilinden düşürmediği Dying Light, yasaklanma kararı ile karşı karşıya. Üç yeni DLC’sini duyuran ve yeni içeriklerini yakın zamanda sunacak olan Dying Light, PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yaptı. Oyuncular Harran şehrinin karanlığında hayatta kalmaya çalışırken, geceleri daha korkunç bir sona kendilerini hazırlamak zorundalar.

Dying Light Yasaklandı

Zombi severlerin bir süredir dilinden düşürmediği Dying Light, yasaklanma kararı ile karşı karşıya.

Üç yeni DLC’sini duyuran ve yeni içeriklerini yakın zamanda sunacak olan Dying Light, PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yaptı. Oyuncular Harran şehrinin karanlığında hayatta kalmaya çalışırken, geceleri daha korkunç bir sona kendilerini hazırlamak zorundalar. Silahlarımızın da hasar gördüğünü ve bizi hayatta tutacak her şeye ihtiyacımız olduğunu hatırlatma fayda var.

Son zamanlarda oyunların yasaklanması durumlarıyla çok karşılaşıyoruz. Bu sefer hayatta kalma oyunu olan Dying Light’ın Almanya’da yasaklanması düşünülüyor. Bunun nedeni ise oyunun fala şiddet içerdiği ve genç oyuncuları fazla etkilediği düşüncesi. Hukuksal sürece sokulan Dying Light için Alman oyuncular, mahkeme kararını bekleyecekler.