Oyun Dunyasi Efsane FPS Güncellendi

Efsane FPS Güncellendi

02.03.2016 - 14:04 | Son Güncellenme:

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanan taktiksel shooter oyunu Rainbow: Six Siege‘in 2.2 yaması yayımlandı. Bugün itibariyle PC kullanıcıları için yayımlanan yamanın yarın da konsollara gelmesi bekleniyor. 750 MB dosya boyutuna sahip 2.2 güncellemesi ile birlikte oyuncuların T pozisyonunda rakip tarafından görünmeleri ve bazı kaplama sorunlarının önüne geçiliyor. Bu yamayla birlikte Hit Registration dediğimiz operatörlerin belli durumlarda hasar yememeleri […]

Efsane FPS Güncellendi

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayımlanan taktiksel shooter oyunu Rainbow: Six Siege‘in 2.2 yaması yayımlandı. Bugün itibariyle PC kullanıcıları için yayımlanan yamanın yarın da konsollara gelmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

750 MB dosya boyutuna sahip 2.2 güncellemesi ile birlikte oyuncuların T pozisyonunda rakip tarafından görünmeleri ve bazı kaplama sorunlarının önüne geçiliyor. Bu yamayla birlikte Hit Registration dediğimiz operatörlerin belli durumlarda hasar yememeleri de sağlanıyor. Ayrıca silahların olur olmaz yerlerde duvarlara girmesi ve drone’ların haritadan çıkması gibi bazı problemler de ortadan kalkıyor. Oyuna gelen bir diğer önemli yenilik ise özel maçlaraInfinite Overtime Rounds seçeneğinin eklenmesi oldu. Güncellenen efsane FPS’nin yeni videosu burada!

Yazarlar