Oyun Dunyasi Efsane FPS’nin Çıkışı Sızdı!

Efsane FPS’nin Çıkışı Sızdı!

08.01.2016 - 13:56 | Son Güncellenme:

Dambuster Studios tarafından CryEngine teknolojisiyle geliştirilen ve Deep Silver tarafından dağıtımcılığı yapılacak olan FPS oyunumuz Homefront: The Revolution‘ın bu yılın ikinci yarısında piyasaya çıkması bekleniyor. PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkacak olan oyun, multiplayer moda da sahip olacak. Hikayemiz ise 2029 yılında, Homefront’un üzerinden 2 yıl geçtikten sonraki konuları işleyecek. Oyunun çıkışı konusunda hiçbir […]

Efsane FPS’nin Çıkışı Sızdı

Dambuster Studios tarafından CryEngine teknolojisiyle geliştirilen ve Deep Silver tarafından dağıtımcılığı yapılacak olan FPS oyunumuz Homefront: The Revolution‘ın bu yılın ikinci yarısında piyasaya çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkacak olan oyun, multiplayer moda da sahip olacak. Hikayemiz ise 2029 yılında, Homefront’un üzerinden 2 yıl geçtikten sonraki konuları işleyecek.

Oyunun çıkışı konusunda hiçbir bilgi vermeyen Deep Silver, sızıntı görselleri engelleyememiş gibi duruyor. Zira aşağıdaki görseli incelediğimizde oyunun, Mayıs ayının 17’sinde piyasaya çıkacağını görebiliyoruz. Firmadan konuyla alakalı resmi bir açıklama yok ancak aşağıdaki görseli görmezden gelmek, oldukça zor.