Oyun Dunyasi Efsane Serinin Yeni Oyunu Geliyor!

Efsane Serinin Yeni Oyunu Geliyor!

12.05.2016 - 14:52 | Son Güncellenme:

Sid Meier’ın göz bebeği Civilization serisi Civilization 6 ile son üyesine kavuşuyor. Yeni oyunu geliştiren takım aynı zamanda Civ 5 için Brave New World eklenti paketini tasarlayıp geliştiren takım. Civ 5 oyuncuları bilirler Brave New World oyuna kattığı zekice yenilikler sayesinde bambaşka ve eskisinden daha iyi bir oyun ortaya çıkarmıştı. Durum böyle olunca gelecek olan yeni oyun […]

Efsane Serinin Yeni Oyunu Geliyor

Sid Meier’ın göz bebeği Civilization serisi Civilization 6 ile son üyesine kavuşuyor. Yeni oyunu geliştiren takım aynı zamanda Civ 5 için Brave New World eklenti paketini tasarlayıp geliştiren takım. Civ 5 oyuncuları bilirler Brave New World oyuna kattığı zekice yenilikler sayesinde bambaşka ve eskisinden daha iyi bir oyun ortaya çıkarmıştı. Durum böyle olunca gelecek olan yeni oyun için merakımız artıyor.

Haberin Devamı

Yeni oyun görünüşe göre eski oyunlardaki değişmez meta kavramını kırmaya çalışıyor. İlk şehrinizi kurduğunuz yerden etrafınızda bulunan kaynakların cins ve miktarına kadar tüm etkenlerin oyunu etkilemesi planlanıyor. Buna verilen örnek ise deniz kenarındaki medeniyetleri deniz temelli teknolojileri daha çabuk keşfetmeleri olarak gösterilmiş. Hatta etrafta bulunan kaynaklar direkt olarak teknoloji araştırma konusunda belirli bir yönde ilerlerlerken bonus olarak ilerleyişe eklenecek.